Sociální sítě
Nahoru

Protivrásková péče japonské značky Annayake

Při tvorbě nového krému vycházela japonská značka z koncepce hojení pokožky při říznutí – pokožka se lépe zregeneruje díky léčivým krémům. Annayake proto vytvořilo Anti-Wrinkle re-densifying cream, který napomáhá procesu „hojení vrásek“ a vrásky jsou tak vyhlazeny, pleť je viditelně proměněná, mladší, sjednocenější a krásnější. Tento protivráskový koktejl v červeném kelímku vyplňuje epidermis a působí tak aktivně jako prevence a zároveň vyplňuje již vzniklé drobné linky a vrásky. Účinnost tohoto krému je především díky dvěma aktivním japonským přírodním ingrediencím. První z nich je Kudzu extrakt – výtažek z kořenu asijské rostliny vyhlazuje pleť a posiluje kolagenové tkáně. Druhou zázračnou složkou je Katrizen – tato aktivní ingredience napravuje kolagenová vlákna a je tak zmizíkem na vrásky. Výrobek si zamilujete nejen pro jeho skvělé účinky, ale také pro jeho texturu, jež je jemná, osvěžující s decentní vůní rostlinných výtažků.

Použití: Používejte každý den ráno nebo večer jako kúru pro vyplnění vrásek a podpoření krásné pleti nejméně po dobu 4 týdnů. Výrobek je vhodný pro všechny typy pleti.

Anti-Wrinkle re-densifying cream (50 ml za 3 899,-Kč) je k dostání exkluzivně v salonu a butiku L´Eclat, Bílkova 16, Praha 1, www.eclatsalon.cz.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.