Sociální sítě
Nahoru

Stylové cestování, luxus i funkčnost v podání Samsonite

Značka Samsonite, která patří mezi špičku na trhu v oblasti cestovních zavazadel, představuje s neskrývaným nadšením novinky pro rok 2015. Ti nejlepší konstruktéři a designéři se opět spojili, aby vytvořili výjimečnou kolekci s důrazem na nezaměnitelný design, inovativní technologie a především funkčnost. Letošní kolekce byla pod jejich taktovkou sestavena tak, aby uspokojila všechny náročné cestovatele. Díky neuvěřitelné píli a precizní práci vznikají rok od roku zavazadla, která jsou lehčí a mnohem odolnější. I přes tyto neobyčejné vlastnosti je u kufrů zachován charakteristický a zcela výjimečný design. Ať už se rozhodnete prožít dovolenou plnou dobrodružství či klidný pobyt s rodinou u moře, Samsonite vám bude tím nejvěrnějším společníkem. Nová kolekce ve vás probudí dobrodruha s neskonalou touhu objevit každý kout světa. Cestování je především o prožitých okamžicích, dobrodružství a nezapomenutelných zážitcích. Při náročných a mnohdy dlouhých cestách vyžadujeme od zavazadla maximální komfort a spolehlivost. I přesto, že do kufru mnohdy musíme vměstnat spoustu věcí, nechceme, aby bylo zavazadlo příliš těžké. Po několikahodinovém letu a náročné cestě zase oceníme zavazadlo, se kterým se bude snadno manipulovat a v neposlední řadě i něco vydrží. Ne vždy se ale můžeme spolehnout na opatrné zacházení se zavazadly ze strany letištního personálu. Samsonite si je plně vědom těchto překážek, proto se snaží všem zákazníkům jejich cestování maximálně ulehčit. Na trh přichází s novinkou s názvem LITE-SHOCK. Jak už název napovídá, kufry z této kolekce jsou maximálně odolné i těm nejsilnějším nárazům. I přesto, že jsou velmi bytelné, tak si dokázaly zachovat lehkost. To vše díky patentovanému materiálu Curv. Rohy kufru jsou rovněž velmi odolné a byly navrženy tak, aby překonaly i sebevětší náraz.Design, jenž našel inspiraci v přírodě, ocenění zejména nároční cestovatelé, mající v oblibě jednoduchost, minimalismus a nadčasové barevné provedení. Pokud hledáte opravdu bytelný kufr, který bude odolný nárazům a neopatrné manipulaci na letištích, tak jste na správné adrese. Zavazadla LITE-SHOCK, v prodejnách dostupných za 10 999 Kč, tyto nároky splňují do posledního puntíku. Navíc mají krásný design a k dostání jsou v jedinečné škále barev.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.