Sociální sítě
Nahoru

Najdi svou rychlost: Nike Zoom Air

Nike ví, že rychlost je důležitá skoro ve všech sportech, proto se spojil s nejlepšími atlety světa a jejich trenéry, aby pomohl všem sportovcům ke zlepšení. Nike zve běžce, aby se zúčastnili této výzvy za rychlost přes aplikace Nike+ Run Club a Nike+ Training Club. Posledního srpna pak budou ti, kteří se zúčastní, schopni uběhnout „svoji nejrychlejší míli”. Překonat osobní rekord na jedné míli pomohou aplikace Nike+ Run Club a Nike+ Training Club. Stačí si v aplikaci zvolit nový osmitýdenní tréninkový plán. Ten obsahuje tréninky, motivační hudbu a tipy od trenérů, jak být lepší a rychlejší. Jmenuje se Find Your Fast NTC Challenge a byl speciálně vytvořen pro zvýšení rychlosti, síly a všestrannosti pomocí různých cvičení každý den (vysoko intenzivní tréninky, jóga a silové tréninky). Ti, kteří se programu zúčastní, pak budou schopni nejrychlejší den v roce – 30. srpna uběhnout svoji nejrychlejší šestnáctistovku. Pro ty, kteří raději trénují ve skupině, Nike připravil na celé léto běžecké tréninky zaměřené na rychlost. Startují 2. července a na běžce čeká 23 tréninků a 8 speciálních lekcí, při kterých bude možnost změřit si své výkony a průběžné zlepšení na vzdálenosti jedné míle. Po každém měření pak každý běžec dostane výsledky emailem. Tréninky probíhají třikrát týdně od Nike+ PRG Hubu na lodi na Náplavce – v pondělí ženy, čtvrtky a soboty smíšené.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.