Sociální sítě
Nahoru

Ford oznámil partnerství s elitním cyklistickým týmem Sky

Ford dnes oznámil uzavření nové smlouvy o partnerství s elitním cyklistickým týmem Sky. Po dobu několika let bude jeho exkluzivním dodavatelem osobních i užitkových automobilů. Team Sky, který třikrát za poslední čtyři roky zvítězil v legendárním závodě Tour de France, nasadí již od začátku sezóny 2016 vozy Ford v nejrůznějších rolích. Automobily se samozřejmě objeví i na třech podnicích série Grand Tour: Tour de France, Giro d’Italia a Vuelta a España.

Ford Announces Partnership Deal with Team Sky to Become the ElitNaše nové partnerství s týmem Sky je fantastickou příležitostí zapojit se do tohoto atraktivního sportu a oslovit nové publikum nadšených příznivců cyklistiky,“ řekl Anthony Ireson, marketingový ředitel Ford of Europe. „Toto partnerství nám umožní předvést nejnovější produkty Fordu přímo v centru dění jak cyklistickým fanouškům, kteří lemují trasy těchto neuvěřitelných silničních závodů, tak televizním divákům z celého světa.“

Ford Announces Partnership Deal with Team Sky to Become the ElitNejviditelnějšími automobily v pelotonu se stanou vozy Ford Mondeo kombi v nezaměnitelném modro-černém zbarvení týmu Sky, v nichž budou jezdit sportovní ředitelé týmu a mechanici. Flotilu však doplní i řada dalších modelů. Tým Sky bude využívat celkem 24 sponzorských automobilů Ford. Všechny týmové Fordy Kuga a S-MAX a dvě Mondea kombi budou vybaveny inteligentním pohonem všech kol. Tato technologie vyhodnocuje přilnavost jednotlivých kol k vozovce a v případě potřeby dokáže za méně než 20 milisekund upravit rozdělení hnací síly mezi přední a zadní kola.

Ford je pro tým Sky dokonalým partnerem, s nímž nás spojují základní hodnoty, které sdílíme. I Ford propojuje technologie s inovacemi tak, aby splňovaly specifické a často rozmanité požadavky prostředí orientovaného na vysokou výkonnost,“ řekl Sir David Brailsford, šéf týmu Sky. „Jakmile odstartujeme letošní sezónu, v níž budeme usilovat o ještě větší úspěch a více vítězství, bude Ford se svou širokou nabídkou vozidel hrát pro tým Sky zásadní roli pro dodávání automobilů vyhovujících danému prostředí.“ Prvním závodem, v němž se spolupráce týmu Ford a týmu Sky projeví, bude zahajovací podnik evropské části sezóny na Mallorce, který startuje ve čtvrtek

28. ledna.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.