Sociální sítě
Nahoru

Rezidence V Parku rozšiřuje svoje služby

Rezidence v Parku v Dobříši, nové bydlení s nadstandartními službami, otevřela své nově zrekonstruované prostory na podzim loňského roku. Svým klientům nabídla komplex bytových apartmánů v krásném a kompletně uzpůsobeném prostředí. Protože se jedná o atraktivní lokalitu, od Prahy vzdálenou necelých 20 minut jízdy autem, projevily zájem o bydlení zde také rodiny s dětmi. Doposud převážně seniorská část obyvatel domu tak uvítala unikátní mezigenerační propojení pod jednou střechou. V Rezidenci se naskýtá možnost společně stráveného času ve velké knihovně, tělocvičně nebo ve venkovních prostorech například při letním grilování na dvoře. Senioři se mohou podílet na hlídání dětí obyvatel domu, trávit společně čas, potkávat se při společných aktivitách. Rodiny s dětmi mají pak v blízkosti náhradní babičky a dědy. Tento systém společného bydlení je v České republice naprosto ojedinělý. Rezidence k tomuto mezigeneračnímu propojení přistoupila na základě zvyšující se poptávky v této oblasti. Bytový dům Rezidence v parku s nájemními apartmány, možností využití kancelářských prostor nebo i wellness služeb v podobě rehabilitace s fyzikální terapií a masážemi, ale také dalších služeb v podobě úklidu, praní, žehlení nebo zajištění nákupů je obklopen vzrostlým parkem a je umístěn v historické budově bývalého cukrovaru, jehož významnými vlastníky byla i rodina Colloredo Mansfeld.  K dispozici je 46 nadstandardních bytových jednotek s krásným výhledem od velikosti 1+kk až po 3+kk, recepcí s celodenním provozem nebo garáže.

Rezidence Dobříš (471)Rezidenci V Parku jsme pojali jako projekt nabízející nejenom ubytování, ale především také domov, a to se vším všudy. Jsme tady jak pro starší lidi, kteří nechtějí trávit tuto část života izolovaní od okolí, případně vyhledávají kompletní služby na jednom místě, tak pro rodiny s dětmi, které rovněž rády využijí nabízené služby,“ uvádí ing. Veronika Jančíková, ředitelka Rezidence v Parku. „Naši klienti mají veškerý komfort, který potřebují, přitom mohou užívat soukromí ve svých apartmánech, které si každý může zařídit zcela dle svého uvážení. Pro ty, kteří chtějí pokračovat ve své profesní činnosti, jsme připravili možnost využívat speciální prostory pro tyto účely, celé patro kancelářských a ateliérových prostor,“ dodává Veronika Jančíková.

pokoj_postelProstor nově zrekonstruované Rezidence v Parku, ve městě Dobříši, vznikl ze Staré fabriky. Jednalo se o první místo v Českých zemích, kde byla testována výroba cukru z javorového sirupu. Tato empírová stavba sloužila jako rafinérie třtinového a řepného cukru. Budova pochází z roku 1838. V bývalé zahradě Staré fabriky, tedy cukrovaru, roste pozoruhodné seskupení stromů, převážně dub. Nejvyšší z nich sahá do výšky 18m a jeho kmen měří 346cm. V roce 2010 byl zapsán mezi památné stromy. Dub je odhadem 200let starý. Mezi významné vlastníky bývalého cukrovaru patřila rodina Colloredo Mansfeld.

sauna

Nabídka služeb v Rezidenci v Parku:

• stálá služba v recepci od 07:00 do 22:00

• možnost využití garáží přímo v objektu

• možnost pronájmu kanceláří, ateliéru v horních patrech Rezidence

• ordinace fyzioterapeuta přímo v prostorech Rezidence

• dětský koutek

• tělocvična

• společná knihovna

• možnost využití velkého dvora Rezidence například pro grilování, koncerty

• park v těsné blízkosti Rezidence

• dobrá dopravní dostupnost 20min. od Prahy po dálnici, nedaleko centra Dobříše, v okolí obchod, zastávka autobusu

• mezigenerační propojení, apartmány jak pro seniory tak rodiny s dětmi

• luxusní wellness centrum se saunou a vířivkou

• široká nabídka služeb, pravidelné nákupy, možnost objednání snídaní, obědů, večeří, žehlení, praní, úklidu, masáží

Více z rubriky Reality

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.