Sociální sítě
Nahoru

By Terry už se chystá na léto

Letošní léto zkrátka bude stát za to, a to i díky mimořádně vydařené letní kolekci Sun Cruise od francouzské značky By Terry. Těšit se můžete na úžasné paletky, ve kterých se skrývá hned několik produktů – bronzer, tvářenka a rozjasňovač. Dále vás již netrpělivě vyhlíží tekutý zkrášlující bronzer, pestré barvy voděodolných linek a tři krásné odstíny pečujících rtěnek s kyselinou hyaluronovou. Ať bude váš favorit jakýkoliv, tak rozhodně nebudete litovat. Léto nám již klepe na dveře a je potřeba kromě neodolatelného úsměvu nasadit i sluncem políbený vzhled, který vám vydrží i během letních radovánek.

SUMMER16-SUNCRUISE-60x80TERRYBLY DENSILISS SUN GLOW:

Protivráskové bronzující zkrášlující sérum

První protistárnoucí bronzer, který pleť dokonale rozjasní jako BB krém, zároveň je krycí jako make-up a pečující jako sérum. Obsahuje protistárnoucí mimetický faktor, jenž je obohacen o jemné mikročástečky a superjemné pigmenty. Po použití je pleť nádherně vyhlazená a vypnutá, nedokonalosti jsou zmírněny a pleť září odpočatým vzhledem.

FOCUS DENSILISS

SUN DESIGNER PALETTE:

Bronzer – rozjasňovač – tvářenka – stíny

Naprostý must-have pro nadcházející období – v každé paletce se skrývá vše, co budete potřebovat pro nekonečně dlouhé procházky po pláži při západu slunce, večerní koktejl i posezení s kamarádkami. Sluncem políbené odstíny matných a zářivých barev v sobě skrývají bronzer, tvářenku, rozjasňovač i stíny. Jednotlivé barvy jsou naprosto neodolatelné, a co teprve když je smícháte a vytvoříte tak jedinečnou kombinaci, která vám vykouzlí nádherný vzhled během vteřiny. Co víc si přát?

Na výběr máte ze dvou žhavých odstínů – Tan&Flash Cruise a Light&Tan Vibes.

FOCUS PALETTE

LINE DESIGNER:

Co neodmyslitelně patří k létu jsou barevné linky a By Terry to moc dobře ví, proto přichází s krásnými letními odstíny, které budou lichotit vašim očím za každé situace. Jejich dlouhodržící a voděodolný efekt Vás nadchne – jako vystupující bohyně z oceánu Vám budou všichni muži na pláži ležet u nohou! Co si určitě také zamilujete, je precizní štěteček, se kterým se linky budou nanášet s lehkostí. Tak teď „jen“ vybrat ten nejhezčí odstín.

FOCUS-LINERŠŤAVNATÉ A PLNÉ RTY S HYALURONIC SHEER ROUGE:

Letní rty jsou plné hříchu, a proto by měly zářit, být delikátně jemné, plné a sladké. Hyaluronic Sheer Rouge obsahuje kyselinu hyaluronovou, která dodá objem a hydrataci rtům, vyplní jejich vrásky a jemné linky. Rtěnky v nových odstínech přímo vybízejí k polibku! Na výběr jsou tři nové flirtující odstíny: Rose Boom Boom, Zest Shot a Pink Up

FOCUS-RALProdukty By Terry jsou k zakoupení v salonu L´Eclat (Bílkova 16, Praha 1). www.eclatsalon.cz.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.