Sociální sítě
Nahoru

Ford začal na FordGT.com přijímat žádosti o koupi nového Fordu GT

Motoristé, kteří by se chtěli stát majiteli nového supersportovního automobilu Ford GT, mohou ode dneška podávat své žádosti na FordGT.com. Omezený objem výroby inspiroval oddělení Ford Performance k vytvoření speciálního selektivního nákupního procesu, který Fordu pomůže vybrat potenciální majitele nového supersportovního modelu. Schválené zájemce pak bude jednotlivými kroky provázet nová služba Ford GT Concierge Service.

GT Configurator: frozen white Ford GT race red stripe overheadNákupní proces je v případě Fordu GT unikátní a odpovídající exkluzivitě našeho nového supersportovního modelu,“ řekl Henry Ford III, globální marketingový ředitel Ford Performance. „Zákazníky Fordu GT vnímáme jako výrazné ambasadory Ford Motor Company a těšíme se na to, že jim budeme moci poskytnout služby stejně výjimečné jako samotný vůz.“

Ford GT_1Nový Ford GT je technicky nejvyspělejší sériový model v historii značky. Ford ho považuje za výkladní skříň svých nejaktuálnějších inovací v oblastech aerodynamiky, snižování hmotnosti a motorů EcoBoost. Vítány jsou žádosti všech zájemců o Ford GT. Schválené žadatele z celého světa bude kontaktovat pracovník služby Ford GT Concierge Service, která je pak bude provázet již od objednání až k předání vozu, ale i po celou dobu jeho vlastnictví. Internetový konfigurátor umožňuje zájemcům i fanouškům sestavit si Ford GT jejich snů a následně vlastní konfiguraci sdílet prostřednictvím sociálních sítí. Vedle kombinací barev, kol a materiálů zprostředkuje konfigurátor také představu o variantách provedení interiéru.

Ford GT nabídne výběr z osmi barev laku karoserie včetně velmi žádané modré Liquid a čtyř provedení interiéru. Osm barevných variant laku lze doplnit jedním ze sedmi odstínů dekoračních pruhů, přičemž ale některé kombinace z konfigurátoru nemusí být při zahájení výroby Fordu GT (koncem letošního roku) k dispozici. Ford GT se zařadí k nejvzácnějším modelům v historii Fordu. Výroba bude omezena na 250 kusů ročně a první vlna objednávek pokryje dva roky výroby – tedy 500 vozů. První kolo příjmu žádostí přes internet se uzavře 12. května 2016 v 11:59 hodin.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.