Sociální sítě
Nahoru

Touha po romantice skrytá v exkluzivním flakonu

FY17_MKW_WOMEN_TALENT BTS_43

Žhavou novinkou od ženami milovaného Michaela Korse je vůně Wonderlust, která, jak říká sám návrhář,

“zrcadlí nekonečnou touhu po dobrodružství, romantice a objevování.“ Vůně je určená ženám s přirozenou zvědavostí, vášní, vírou v sebe sama i schopností následovat svá srdce. Wonderlust evokuje život, jehož součástí je krása i smyslnost. Parfém inspirovaný neočekávaným, neznámem i exotičnem a vášnivým světem, kde je dovoleno vše.

Směs luxusních květů se mísí s lahodnými kořeněnými tóny. Vůně se otevírá se svěžestí italského bergamotu a dráždivou jiskrou růžového pepře, které jemně doplňuje mandlové mléko. Zářivá květinovost má okouzlující charakteristiku, která je prohloubena o provokativní hvozdík, dotvořená jemným vanilkovým pohlazením otočníku. Exotický a krémový pocit, který zahaluje vůni, je tvořen z pryskyřice Benzoe Siam, santalového dřeva Srí Lanka a kašmírového dřeva, dokončí opojné objetí vůně.  Průhledná lahvička se smyslnými tvary a důrazem na zlatou barvu pak zachycuje elegantní, bezstarostný luxus improvizovaného útěku.

FY17_MKW_WOMEN_BOTTLE BTS_9

Hlava: italský bergamot, sicilská mandarinka, mandlové mléko, červený pepř

Srdce: jasmín velkokvětý, hvozdík, jasmín arabský, otočník

Tělo: kašmírové dřevo, pryskyřice Benzoin Siam, santalové dřevo Srí Lanka

Michael Kors Wonderlust EDP 100 ml, 2970 Kč

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.