Sociální sítě
Nahoru

DS E-TENSE ZVÍTĚZIL V SOUTĚŽI CHANTILLY ARTS & ÉLÉGANCE RICHARD MILLE

Vůz DS E-Tense byl zvolen nejkrásnějším vozem soutěže Chantilly Arts & Élégance Richard Mille. Tato cena, kterou mu nesmlouvavá porota udělila v konkurenci ostatních výjimečných modelů, je poctou avantgardnímu duchu značky DS. Je odměnou i pro tvorbu francouzského módního návrháře Eymerica Françoise, která se při přehlídce rovněž představila.

_1NZ5944Soutěž Chantilly Arts & Élégance Richard Mille, která je dnes již součástí výjimečných světových automobilových přehlídek, proběhla v neděli 4. září v prestižním rámci panství Domaine de Chantilly.

_1NZ5992Na programu byla soutěž Concours d’Élégance, které se zúčastnilo osm koncepčních vozů prestižních luxusních značek, každý z nich doprovázela modelka oblečená do šatů jednoho z návrhářů. Vítěznou dvojici zvolila porota expertů: piloti, mechanikové, novináři, designéři, malíři a velmi často sběratelé… všechny spojovalo jedno: vášeň pro automobily. Pozorným očím poroty nic neuniklo: vzhled vozu, interiér, technologické novinky, dvojice auto / modelka.

Mc LAREN / CHANTILLY ARTS & ELEGANCE - 04/09/16„Značka DS, která se této výjimečné akce účastní od samotného počátku, je hrdá, že dnes získal její vůz DS E-Tense hlavní cenu v Concours d’Élégance, která je oceněním avantgardního ducha, jenž značku doprovází ve všem, co dělá, a je součástí naší ambice ztělesňovat v automobilovém průmyslu know-how francouzského světa luxusu. Vůz DS E-Tense je hmatatelným důkazem práce, kterou odvádíme, a konkrétním způsobem představuje budoucnost značky,“ vysvětlil během předávání ceny generální ředitel značky DS Yves Bonnefont.

Mc LAREN / CHANTILLY ARTS & ELEGANCE - 04/09/16Tato cena je rovněž pochvalou kreativity francouzského módního návrháře Eymerica Francoise, který při této příležitosti představil šaty z hedvábného sametu sešněrované přibližně osmdesáti metry ručně šitých kožených pásků. Jde o dílo z kolekce „Femmes & Fatales“, jež využívá typické znaky módního domu Eymeric François, tedy eleganci a smyslnost. Eleganci francouzského stylu, která je inspirovaná Paříží a zlatou érou Hollywoodu, a smyslnost nahé kůže a vědomě podtržených křivek, díky nimž se každá žena stává mimořádnou.

Poznamenejme, že Eymeric François se od 16. září představí v showroomu DS World Paris v rámci expozice, kde bude možné obdivovat know-how a kreativitu tohoto francouzského návrháře.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.