Sociální sítě
Nahoru

Vzpomínky na ráj v podání značky Lalique

Web_Lalique cover

Image © Lalique SA

Klenot francouzského průmyslu, luxusní značka Lalique, se na trhu objevila již v roce 1888! Ani v průběhu času však původní vize jejího uměleckého otce Reného Laliquea neztratila nic na své genialitě. Není proto divu, že Lalique postupně překračoval hranice oboru a expandoval do dalších odvětví, jejichž společným jmenovatelem je oduševnělá krása. Kromě interiérového designu dnes značka působí mimo jiné na poli šperků, parfémů a umění. 

Web_Lalique

Image © Lalique SA

Skalní fanoušky aktuálně potěšila především představením nejnovější kolekce Eden, která v sobě snoubí motivy z přírody i dávné mytologie. Křišťálové skvosty v jemných barevných odstínech jsou natolik nákladné a jedinečné, že je budete s láskou opatrovat pro další generace. Více inspirace spolu s informacemi o zbrusu nové kolekci najdete na: www.lalique.com

Web_Love

Image © Lalique SA

 

Více z rubriky Decor

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.