Sociální sítě
Nahoru

Za dotekem ajurvédy na Hot Rice Special

Planet Zen patří k místům, kde snadno obnovíte vnitřní síly i ztracenou rovnováhu, aniž byste museli vynaložit přílišné úsilí. Z nabídky salonu specializovaného na autentické asijské procedury se nám v poslední době nejvíce zalíbil léčivý dotek ajurvédy v podobě procedury Hot Rice Special. Ta kromě redukce stresu slibovala také omlazení, což ještě zvýšilo naši zvědavost.

web_recepce_2

V relaxačních prostorách masážního salonu nás přivítal usměvavý terapeut Sumesh, který ajurvédu považuje za své životní poslání a do Česka přicestoval až z indické Keraly. Po krátkém seznámení následovala úvodní část masáže, která probíhá vsedě, a během níž vám Sumesh teplým olejem masíruje hlavu a poté i ramena a ruce. Tato fáze může být pro stydlivější povahy trochu náročnější, ale Sumeshův ryze profesionální přístup a příjemné šero přispějí k tomu, že nad případnými rozpaky nakonec mávnete rukou.

web_Planet Zen

Po přesunu na lehátko následuje do detailu propracovaná masáž celého těla, během níž rázem zapomenete úplně na vše. O skvělé zakončení celé procedury se postarají teplé bavlněné sáčky naplněné směsí rýže macerované ve speciálních bylinách. Sumesh s nimi po vašem těle krouží tak obratně, že po chvíli ztrácíte přehled o tom, v jaké galaxii se právě nacházíte. Bonusem je krásně prokrvená a sametově jemná pokožka, která vám bude dělat radost ještě několik dnů po absolvování procedury.

Kontakt: www.planetzen.cz

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.