Sociální sítě
Nahoru

Anna October & její osvěžující nenucenost

Nejnovější kolekce velkých módních hráčů plní stránky lifestylových a fashion časopisů se železnou pravidelností. Nejen z toho důvodu je občas dobré zaměřit pozornost směrem k mladým talentům. Jedním z nejzajímavějších je bezpochyby hravá a roztomile rozevlátá Anna October.

web_000029Modely ukrajinské návrhářky, které jsou stejně jako jejich tvůrkyně mladistvé a velmi ženské, se do světel reflektorů poprvé dostaly v roce 2012 v rámci londýnského a pařížského Fashion Weeku a Mercedes-Benz Kiev Fashion Days. Anninu tvorbu tehdy ihned zaregistrovala zahraniční lifestylová média v čele s Vogue a Business of Fashion.

web_000015Hned dva roky po uvedení své první kolekce se Anna dostala do výběru třiceti mladých módních návrhářů aspirujících na ocenění LVMH Prize. Vítězem ročníku 2014 se nakonec stal Kanaďan Thomas Tait, i „pouhá“ účast mezi třemi desítkami vyvolených však mladé návrhářce přinesla mnohá pozitiva. Není tak vůbec divu, že se o Anně mluví stále častěji…

web_000035

Pokud vás její modely zaujaly, můžete je zakoupit on-line přímo na stránkách annaoctober.com, nebo na módních portálech mytheresa.com a matchesfashion.com

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.