Sociální sítě
Nahoru

SKUTEČNÁ REVOLUCE V OMLAZENÍ PLETI!

Trápí vás vrásky kolem úst a nosu? Máte problémy s povadlými očními víčky či s chrápáním? Dostalo vaše tělo během těhotenství a porodu zabrat? Zbavte se nevzhledných strií na bříšku a dopřejte vašim intimním partiím kompletní omlazení. To vše a mnohem více zvládne vyřešit nejmodernější laser SP DYNAMIS PRO značky Fotona, který nově naleznete na pražské klinice Yes Visage a patří mezi nejsilnější lasery s nejvíce platformami u nás.

YES_VISAGE1

Jeho nezpochybnitelnou předností jsou dva špičkové lasery, které představují to nejlepší, nejúčinnější, nejvýkonnější a zároveň nejšetrnější, co dnes na poli estetické medicíny existuje. Zcela jedinečnou patentovanou novinkou je 4D ošetření pleti s velmi výrazným liftingovým efektem. Pokožka v obličeji je tak vůbec poprvé ošetřena nejen z vnější strany, ale i z vnitřní strany části úst. „Díky možnosti ošetření z vnitřní části úst můžete zcela bez obav zajít na omlazení pleti i během letních měsíců, což dříve nebylo možné, neboť hrozilo nebezpečí pigmentace v místě ošetření. Jen své pleti namísto 4 krokového omlazení dopřejete pouze 3 krokové omlazení. Na kompletní 4D omlazení si pak můžete zajít na podzim,“ prozrazuje dermatoložka a anti-agingová specialistka Kliniky Yes Visage MUDr. Tereza Gabryšová. Laser je proto skvělou volbou pro ty, kteří se zdráhají využít tzv. niťový lifting, výplně či skalpel, ale přesto očekávají a vyžadují razantnější účinek. Omlazení pleti za pomoci dvou špičkových laseru probíhá ve čtyřech krocích. Zajímá vás jak?…

Klinika_YES_VISAGE_laser_fotona_4D

4D OŠETŘENÍ KROK ZA KROKEM

  1. Erbiový laser v nastavení Smooth ošetří sliznice zevnitř úst na tváři. Hned po ošetření můžete cítit jazykem, že sliznice a kůže je výrazně pevnější.
  2. Neodymovým laserem v nastavení Frac 3 neinvazivně pouhým prohřátím ošetříme pokožku a odstraníme tak nerovnosti a zpevníme pleť.
  3. Neodymovým laserem v nastavení Piano neinvazivně prohříváme do hloubky místa hlavních obličejových svalů. Dokáže totiž jako jediný z laserů pronikat nejhlouběji a stimulovat tvorbu kolagenu v hlubších vrstvách pokožky. Hned po ošetření je jasně viditelný liftingový efekt.
  4. Erbiovým laserem provádíme peeling, který projasňuje, vyhlazuje a barevně sjednocuje povrch pokožky. Výsledkem je pevnější , jasnější a pružnější pleť.

YES_VISAGE2

ZCELA INTIMNÍ ZÁLEŽITOST

Těhotenství a narození dítěte přestavuje pro většinu žen jedno z nejhezčích období. Avšak pro vaše tělo představuje obrovskou zátěž. Zejména při porodu dostávají vaše intimní partie pořádně zabrat. Dopřejte jim účinnou ozdravnou péči a vyzkoušejte neinvazivní omlazení intimních partií. „Za pomoci Erbiového laseru v nastavení Smooth se pouze intenzivně prohřívá sliznice, aniž by došlo k jakémukoliv porušení povrchu sliznice. Dosahujeme tak skvělého omlazujícího efektu v intimních partiích. Ošetření má dobré výsledky i u klientek trpící stresovou inkontinencí, vysvětluje dermatoložka a anti-agingová specialistka Kliniky Yes Visage MUDr. Tereza Gabryšová.

SKONCUJTE S CHRÁPÁNÍM SNADNO, RYCHLE A BEZBOLESTNĚ!

Bezesné noci jsou u vás na denním pořádku, neboť vaše drahá polovička hlasitě chrápe? Zkusili snad všechno, ale bez výsledku. Pak je na čase s tímto problém jednou pro vždy skoncovat. Díky novému laseru to půjde snadno a hlavně bezbolestně! MUDr. Tereza Gabryšová uvádí, že: „Zatímco dříve bylo odstranění chrápání bolestivé, v místě ošetření zůstávala otevřená rána, tak díky tomuto novému laseru je vše úplně jinak. Klient po ošetření může hned pít a nepociťuje bolest, maximálně může mít pocit jakoby škrábání v krku.“

 

 

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.