Sociální sítě
Nahoru

Spolehlivá cesta k dokonalé obnově pleti

V Biologique Recherche moc dobře vědí, že krása začíná u dokonale zdravé pleti. Pokud vám tento základní pilíř půvabu chybí, pravděpodobně vás ranní setkávání se zrcadlem příliš netěší. Ve Francii naštěstí našli recept na to, jak si cestu ke krásné pokožce naplánovat tak, aby se obešla bez zbytečného bloudění. O tajemství se rozhodli podělit s celým světem, a proto Biologique Recherche již 45 let servíruje svým nadšeným příznivcům to nejlepší ze sféry pleťové, tělové a vlasové kosmetiky.

web_DSC_0360

Značka boduje především díky důrazu na vysokou koncentraci aktivních látek získávaných z těch nejčistších botanických, mořských a biotechnologických zdrojů. Cílem BR výrobků není léčit pleť pouze na povrchu, ale naopak proniknout přímo k jádru problému a dodat pokožce vše, co potřebuje pro maximální regeneraci a získání ideální rovnováhy. Jakmile se pleť vrátí do „harmonického rozpoložení“, je pro ni mnohem snazší udržet si jednotný odstín, jas, pevnost a odolnost vůči únavě i projevům stárnutí.

web_medium_191

Pokud vás začínají trápit první známky stárnutí, můžete vyzkoušet například sérum 3R, které pokožku regeneruje a napravuje její viditelné nedostatky. Zcela výjimečná je i řada produktů starající se o včasnou přípravu pleti na léto. Přirozené opálení stimuluje přípravek PRÉPARATION U.V. preventivně působící proti předčasnému stárnutí a vzniku pigmentových skvrn. Průlomem ve sluneční péči je pak exkluzivní 100% přírodní krém na slunění PROTECTION U.V. SPF25. Jde o první krém na světě s přírodním ochranným filtrem bez chemikálií a nano částic.

web_medium_219

Více na:  www.medical-esthet.cz a www.biologique-recherche.com

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.