Sociální sítě
Nahoru

Iseey Miyake: Síla, čistota, klid

Symbolický prvek kapky vody, který je zdrojem inspirace pro vůně Issey Miyake. Nová vůně L’Eau Majeure d’Issey vychází z L’Eau d’Issey pour Homme, z příslibu přírody, života a čiré vody.

RRIssey Miyake se vrací zpět k nejčistsí podobě designu, který čerpá z neomezené energie a stává se módní záležitostí s věčným pohybem. Kombinace jemně modrošedé barvy a průhlednosti flakonu zdůrazňuje jeho silné linie a zároveň jeho jemnost. Víčko flakonu připomíná svoji texturou pohybující se vlny, které zobrazují synergii mezi mužem a ženou a tím odráží duální symboliku vody. Celkový dojem doutváří impozatní logo, které se stává originálním prvkem značky Issey Miyake.

L'Eau Majeure D'Issey, EDT 100ml: 2 450 Kč

L’Eau Majeure D’Issey, EDT 100ml: 2 450 Kč

Parfém je odrazem slunečních paprsků dopadajících na mořské vlny s prvky bergamonu a grapfuitu, který vůni dodává jiskrnné aroma. Vůně slaného dřeva unášeného na vlnách moře je zastoupena jantarovým dřevem, které vůni dodává specifický prvek mužnosti.

L'Eau Majeure D'Issey, EDT 50ml: 1 750 Kč

L’Eau Majeure D’Issey, EDT 50ml: 1 750 Kč

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.