Rozmanitost nabídky pohostinství v centru Prahy nedávno obohatil nový stylový podnik. Už z dálky je jasné, že ve Vodičkově 32 naproti „Myšákovi“ vznikl ráj prvotřídních burgerů. Pro svou kvalitu má příznačný název George Prime Burger.
Milovníkům masových pochoutek se jistě hned vybaví jiný podobný název vyhlášené restaurace v Platnéřské ulici – George Prime Steak. Pochopitelně nejde o náhodu, naopak, o úmysl rozšířit nabídku kulinářských požitků o populární podobu precizně zpracovaného prvotřídního hovězího.
V George Prime Burger servírují svým hostům poctivé, ručně dělané burgery z nejlepších řezů hovězího masa plemene Black Angus. Pookřejí zejména ti, kteří dbají na co nejlepší původ surovin. Maso pro burgery je stoprocentně bez steroidů a hormonů.
„Domácí“ příprava znamená, že se v kuchyni vyhýbají polotovarům, náhražkám a jen těžko byste zde našli pootevřené konzervy. Stejně jako v kuchyni bratrského George Prime Steaku tu věří, že dokonalý chuťový požitek je možné vykouzlit jen z čerstvých surovin a okořenit jej lze pouze nabídkou omáček vyvinutých a připravených na základě nezaměnitelných vlastních postupů. Jen kečup a hořčice jsou výjimkou, avšak i ty mají prvotřídní kvalitu.
Šťavnaté vysoce kvalitní maso a vlastní omáčky pak v George Prime Burgeru doplňuje jedinečné pečivo. Do takového se jinde nezakousnete! Nalezení té nejlepší chuti, konzistence a vzhledu věnovali v nové burgrárně ve Vodičkově ulici maximální pozornost. Díky dlouhodobému vývoji vznikly zcela originální „squishy buns“, které zdobí a dodává jim osobitou chuť poprašek z kaštanové mouky.
K dokonalému zážitku z lahodných a skvěle upravených burgerů patří také milá obsluha a osobité prostředí. V prostoru, kde prim hraje dřevo, červené potahy, příjemně usměrněné energií nabité osvětlení a vkusná výzdoba, chutná cokoliv z nabídky znamenité restaurace hned dvakrát. Interiér ve stylu „New American Dinner“, který dotvářejí kovové prvky nábytku a elektrického vedení, působí hřejivým domáckým dojmem.
Pozná to každý, kdo jen letmo z ulice do prostor restaurace přes velká okna nahlédne. A pokud tak činí mezi 11. a 23. hod., pak jen těžko odolá, aby nevstoupil a některý z úchvatně vypadajících čerstvých burgerů neochutnal.