Sociální sítě
Nahoru

5 tipů, jak se na Vánoce blýsknout

Vánoce – krásné svátky, většina z nás se na ně těší, ale nakonec vše zvládáme s jazykem na vestě. U štědrovečerní večeře ale nechceme vypadat jako uhoněné trosky, ba naopak, potřebujeme se dostat do pohody a zazářit jako dámy. Jak na to?

  • Ráno si dopřejte osvěžující sprchu, ve které smyjete stres z pozdního příchodu na vánoční besídku vašeho dítka i z na poslední chvíli kupovaných dárků.
  • Po sprše se naličte a hezky upravte vlasy. Večer můžete make-up i účes ještě doupravit, ale důležité je, abyste se už od rána cítila dobře. Myslete na úpravu rukou a nehtů.
  • Přes den volte pohodlné, ale zároveň slavnostní oblečení. Potřebujete v něm nejen zvládnout domácnost a vaření, ale chcete také, aby vám to slušelo, no ne? Na tepláky v tento den zapomeňte, i kdybyste měla v plánu zvládnout celý vánoční úklid!
  • Na večer si vyberte slavnostní oblečení, vhodné pro tuto jedinečnou příležitost. Nezapomeňte ale, že vás čeká štědrovečerní večeře. Sama zvažte, zda zvolit vypasovaný model s tím, že se budete u večeře trochu hlídat, nebo raději volnější top v případě že víte, že se nejspíš (stejně jako většina z nás) neobejdete bez přídavku bramborového salátu. Oděv zkontrolujte s dostatečným předstihem, zda nepotřebuje čistírnu, pračku nebo žehličku, ať vás na poslední chvíli nepřekvapí zapomenutá skvrna nebo záhyby vzniklé na šatech, které delší dobu visely nepoužité ve skříni. S přípravou oděvu nezapomeňte ani na boty a kabelku – zaslouží si důkladně vyčistit a vyleštit.
  • O Vánocích se vše kolem třpytí a vy sama byste neměla zůstat pozadu. Důkladně si připravte šperky, které dokonale doplní vaše oblečení, podtrhnou vaši osobnost a díky nimž budete opravdu zářit. Nepodceňte ani přípravu šperku a důkladně ho vyčistěte a vyleštěte! S čištěním šperků a dalších luxusních předmětů vám poradí na hagerty.cz

Vizuál iluxus

silver_clean-cloth_print---copie

JEWEL CLEAN - BOTH - GB-GR-RU

JEWEL CLOTH - BOTH - GB-GR-RULEATHER CARE - BOTH - GB-GR-RU

Hagerty_BL_JWA_Stainless Steel Cloth_pack+cloth_GB-GR-RU

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.