Sociální sítě
Nahoru

Třetí generace Mercedesu CLS: Průkopník nového designového stylu

Luxusní německá značka se po desítky let drží na cenové i terénní špičce, a to hlavně díky vysokému komfortu, bezpečnosti a nadčasové výbavě. Právě tyto svoje osvědčené silné stránky nyní okořenili designéři u modelu Mercedes-Benz CLS novými atraktivními prvky.

Mercedes-Benz CLS, 2017, Studio, designo hyazinthrot metallic, Leder Nappa macchiatobeige / magmagrau Mercedes-Benz CLS, 2017, Studio, designo hyacinth red metallic, nappa leather macchiato beige / magma grey

Tím je v první řadě dobře provedený facelift vyznačující se čistými a minimalizovanými liniemi. Upoutá zejména maska chladiče, která se směrem dolů výrazně rozšiřuje a odlišná je i netypická skloněná příď. Dalšími zbrusu novými specifickými rysy jsou pak široké, nízké světlomety a dvoudílné zadní svítilny.

Der neue Mercedes-Benz CLS: Das Original in dritter Generation

Vizuální podoba nové generace zároveň přebírá nadčasový šarm první generace modelu CLS, která založila nový segment a rychle se stala designérskou ikonou. CLS obdržel kompletně novou paletu motorů, jež zahrnuje řadové šestiválce i řadové čtyřválce, vždy ve vznětové i zážehové verzi. Stejně jako u předchůdců je i charakter třetí generace modelové řady CLS příkladem suverénní sportovnosti. CLS je mimořádně emocionálním vozidlem, které poskytuje přesvědčivý komfort při cestování na dlouhé vzdálenosti s velmi účinným odhlučněním interiéru. Nadchne také jedinečnou technikou a luxusní výbavou.

Der neue Mercedes-Benz CLS: Das Original in dritter Generation

Čtyřdveřové kupé přijde na trh v březnu 2018.  Pokud se řadíte mezi příznivce této automobilové ikony, rozhodně se máte na co těšit.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.