Sociální sítě
Nahoru

Zažijte Valentýna jinak

Blíží se Valentýn a s ním i přemýšlení nad tím, jak potěšit svou milovanou osobu.  Buďte originální a vyrazte na romantický výlet autem, které vaší polovičce vyrazí dech!  V mobilní aplikaci HoppyGo máte na výběr ze 400 aut pro všechny příležitosti. Od roztomilého Brouka Huga až po divoký osmiválec Chevrolet Camaro, nad kterým srdce všech můžu určitě zaplesá.

camaro-2_1515144839Půjčit si auto přes HoppyGo je rychlé, bezpečné, a navíc si ho půjčujete od skutečných lidí, kteří ho zrovna nepoužívají. Lásku s partnerem jste zvyklí si projevovat, dejte ji najevo nyní i přírodě! Pokud auto tak často nevyužijte, není důvod si ho kupovat. Půjčte si ho přes HoppyGo a vyrazte na výlet.

wellness-fishing_1515145435Divokým Camarem až na konec světa

Poslední tip je pro opravdové fajnšmekry – nadupané auto ve společnosti luxusní chatky na zamrzlé vodní hladině. Pokud chcete zažít něco opravdu speciálního a pořádně se rozšoupnout, najděte si v aplikaci HoppyGo Chevrolet Camaro a vydejte se do malé vesničky u Třeboně. Romantické chvilky ve dvou umocní, až se budete probouzet s pohledem na zasněženou okolní krajinu. V bezprostřední blízkosti chatky je také citlivě postaveno wellness, kde se ohřejete v prostorách finské sauny nebo se při západu slunce naložíte do vyhřívaného koupacího sudu. Oranžového hřebce s osmi válci pod kapotou si můžete půjčit od 5 200 Kč na den.

img_0161_1515144803Zasněžená vyhlídka Máj a Brouk Hugo

Nemusíte jezdit daleko. Kousek za Prahou se nachází romantická vyhlídka Máj, kterou by si neměl nechat nikdo ujít. Udělejte si do termosky čaj, půjčte si roztomilého Brouka Huga a vydejte se asi 40 km na jih od Prahy, kde na vás čeká jeden z nejznámějších českých meandrů. V létě bývá vyhlídka v obležení turistů, ale teď si tady vychutnáte ticho a soukromí. Stylový Volkswagen Beetle patří v aplikaci HoppyGo k nejoblíbenějším autům. Přijde vás na 538 Kč na den a v ceně máte již zahrnuto kompletní pojištění.

vyhlidka-maj_1515145057

Více z rubriky Classic Cars

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.