Sociální sítě
Nahoru

Romantická tvář hada

Pokud je pravda to, co se říká – tedy že bychom měli lásku oslavovat každý den, Bulgari oslavuje den svatého Valentýna tím nejúchvatnějším způsobem: uvedením své nové kolekce doplňků Serpenti in Love, která je plná spalující vášně. Elixír romantiky a svůdnosti – charakteristický had otvírá své srdce, aby uštknul láskou a podmanil si svoji oběť navždy.

284752_001_fulSmyslný a svůdný šarm každého modelu z této kolekce umocňuje smaltované srdce s ikonickou šestiúhelníkovou strukturou, která evokuje hadí kůži. Srdce, které se houpe na legendární sponě ve tvaru hadí hlavy na kabelce Serpenti Forever, vyjadřuje poselství lásky ústy tohoto duchovního zvířete značky Bulgari. Kabelky Forever z teletiny v barvě jaspisu s černým rámem – nebo v obrácené barevné kombinaci – symbolizují několik kontrastních tváří lásky: svůdnou a romantickou, tajemnou a podmanivou, nedefinovatelnou, ale zároveň nepostradatelnou pro každého z nás.

283462_001_extSvádivé srdce bije i v peněženkách se zipem a pouzdrech na kreditní karty v provedení z jaspisové nebo černé teletiny. Nabídka doplňků Bulgari ke dni svatého Valentýna se tak rozšiřuje o další kousky, na které si vypěstujete závislost a které nesmí chybět v žádné kabelce. Náramek Serprenti Contraire je navržen tak, aby se jako had ovíjel kolem zápěstí; je interpretací klasického dvouhlavého motivu, který je oslavou vášnivého polibku hada a srdce. Je to úžasný dárek, který můžete své milované zanechat na zápěstí jako milostný dopis…jako kousnutí hada, které ji očaruje.

242735_001_fulTuto speciální kolekci završuje úzká šálka z vzácného hedvábí s výrazným vzorem, který si pohrává s motivy srdce a struktury hadí kůže. V duchu dvoubarevného kontrastu, v němž se nese celá kolekce, šálka má červené nebo černé pozadí a odhaluje tu na chvíli svoji vášnivou, tu svoji tajemnou tvář.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.