Sociální sítě
Nahoru

Dům Charlieho Sheena koupíte za 250 milionů

Filmová a televizní hvězda Charlie Sheen nabídla své sídlo k prodeji za cenu 9 999 999 USD ve čtvrti Beverly Hills v Los Angeles. Dům se sedmi ložnicemi a sedmi koupelnami o rozloze 9000 m2 se nachází ve slavné čtvrti Mulholland. Jako první o tom informoval časopis Variety tento měsíc. Nemovitost má ve svém portfoliu agentura Rodeo Realty.

large_Sheen-photo-composite1

Je navržen ve středomořském stylu a má dvě patra, součástí je vstupní hala, společenská jídelna, herna a domácí kino. Na téměř polovině akru má nemovitost dva bazény, venkovní posezení a altán s venkovním kuchyňským koutem. V přední části domu je také udržovaná zahrada, vše laděno tak, aby byl zachován koncept středomoří.

charlie1header

V této oblasti to není první dům, který slavný herec Charlie Sheen prodal. V roce 2016 se zbavil domu psaného na jeho děti Boba a Maxe, prodejem za 5,415 milionu dolarů a v prosinci 2015 další nemovitost v rámci společnosti Mulholland Estates za 6,6 milionu dolarů. Ovšem tato jedinečná nemovitost, kterou nabízí nyní patří mezi ty dražší a musíte si připravit o pár milionů dolarů více.

http___prod_static9_net_au___media_2018_02_23_10_46_charliesheen_me2

Více z rubriky Investice do realit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.