Sociální sítě
Nahoru

Rolls-Royce Cullinan se svým Viewing Suite

Sayana Chakravarty pro Rolls-Royce vyvinul speciální doplněk, který nazval výrobce Viewing Suite. Volitelná výbava na modelu SUV Cullinan této automobilky, která podle výrobce slibuje to nejlepší místo v autě, s tím nejkrásnějším výhledem. Projektovaný a navržený doplněk, exkluzivně divizí Bespoke společnosti Rolls-Royce, je vlastně souprava dvou kožených židlí na zadní straně vozu se stolkem, které se vysunou z oblasti kufru po stisknutí daného tlačítka.

Rolls-Royce-seat-1-1170x639

Pár pop-up sedadel je určen k použit když auto není v pohybu. Podle Rolls-Royce budou majitelé schopni „užívat si nejvíce dech beroucí výhledy, mohou se kochat sportovními událostmi nebo dokonce sledovat, jak se jejich děti zúčastní školního sportovního dne.“ Neexistují žádné limity; ale vzhledem k tomu, že výrobce automobilů zaručuje absolutně nejlepší řemeslné zpracování, tak si za to nechá také dobře zaplatit.

Rolls-Royce-seat-2-770x768

Je to další autentický a luxusní zážitek z řady značky Rolls-Royce.

 

Více z rubriky Speciály

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.