Sociální sítě
Nahoru

Muži podléhají novému spa trendu

Všichni máme stále v povědomí, že spa je místem, které navštěvují především ženy. Tak to ale již dávno není. Nejen statistiky, ale i každodenní zkušenosti ukazují, že poměr mužských návštěvníků aktivně vyrovnává frekvenci návštěv žen. V Zion Spa Luxury se na takové zákazníky navíc skvěle připravili. A to hlavně speciální nabídkou, ve které na muže nezapomínají. Ti nejprve unaví své tělo ve fitness zóně a poté vyčistí vyčerpanou mysl a naberou novou energii v luxusních prostorách wellnessu. Tam mohou využít léčebné účinky vody a klidu. Při jemné hudbě, ozdravujícím nápoji a zvuku proudící vody dokonale vypnout. Poté jsou na řadě terapie a to je chvíle, kdy dochází k naprosté relaxaci.

ZION SPA_Grand Hotel River Park Bratislava (8)

Luxusní terapie, zaměřené na konkrétní výsledky mužského těla a pleti, při kterých jsou využívány produkty značky Aromatherapy Associates – The Refinery a exkluzivně pro Zion Spa vyrobené produkty značky Mcely Bouquet. Takové propojení najdete jen tam a stojí za to jít to vyzkoušet, ať už budete v Bratislavě na pracovní schůzce nebo na dovolené. Doporučujeme např. uvolnění s „Istropolis City z kolekce V objetí Malých Karpat“, jedná se o hloubkovou masáž těla střídavě teplým olejem s bylinkovými výtažky a esenciálními oleji ze zázvoru a pepře a chladivým mátovým balzámem. A samozřejmě pleťové ošetření pro muže s názvem The Refinery Ultimate, celkové relaxační ošetření, které obsahuje i relaxační masáž a vyvážené pleťové ošetření. Masáž obličeje a temene hlavy neskutečně uvolní od stresu a přinese úlevu mysli.

spaetiketa

A jaké jsou trendy v odvětví mužského wellness? Manažerka Zion Spa vidí jako hlavní trendy intenzivnější fitness podporovaný povzbuzováním osobního trenéra, či jiných technologických novinek jako jsou aplikace, které sledují průběh tréninku. Pravidelné cvičení pomáhá nejen udržet si tělo v perfektní kondici, ale důležitý je i jeho vliv na relaxaci a vyčištění si hlavy v rychlém životním stylu. A to podpořit častějšími spa terapiemi a pleťovými ošetřeními, které určitě prodlouží i mužské mládí a přitažlivý vzhled.

isrknt7ux0z

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.