Sociální sítě
Nahoru

Kylie Jenner v LaFerrari za 35 milionů korun

Královna sociálních sítí a také žena ze slavné rodiny Kardashianových, Kylie Jenner, nedávno slavila narození prvního dítěte a jako dárek ji její přítel Travis Scott přivezl nečekaného, dalšího přírustka tentokráte do automobilové rodiny, model Ferrari LaFerrari. Auto v ceně převyšující 35 milionů korun ji objednal přímo u výrobce a bylo uzpůsobeno na míru této hvězdě sociálních sítí.

hbz-kylie-ferrari-comp-1519660317

Je jedním z pouhých 500 kusů takových vozů, které byly kdy vyrobeny. Zrychluje z 0 na 60 km / h za 3 sekundy a interiér má celý v rudé kůži. Kylie má již nyní malou flotilu aut. Tento originální LaFerrari zaparkuje vedle Land Roveru, dalších dvou Ferrari model Spiders, Mercedesu Maybach, Rolls Royce Ghost a Mercedesu G Wagon. Mimochodem, německý Maybach byl také dárek od přítele, s níž v té době chodila. Ovšem většinu vozů si nakupuje sama a na svůj věk má nečekaně dobré oko na kvalitu.

laferrari-mecum-main

LaFerrari není jen obyčejné supersportovní auto. Je to první automobil italské značky Ferrari, který vznikl ve spolupráci se značkou Lamborghini. A také je to první model Ferrari s hybridním pohonem kombinujícím spalovací motor s elektromotorem. Jeho maximální rychlost přesahuje 350 km/h. Můžeme jej považovat za hrdého nástupce modelu Ferrari Enzo. Poprvé byl představen v roce 2013 na autosalonu v Ženevě a doposud opravdu existuje jen 500 kusů. Jeho cena po nákupu jen roste, protože to po všech stránkách je a bude unikátní kousek.

kylie-b

Více z rubriky Speciály

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.