Sociální sítě
Nahoru

WINGAMM: Šlechtic mezi karavany

Verona. Nejenom Juliin balkon ve dvoře paláce Casa di Guilietta nebo poetika křivolakých středověkých uliček a starobylé arény. Na severním předměstí Verony, v Settimo di Pescantina, je sídlo jedinečného výrobce obytných automobilů a přívěsů – společnosti WINGAMM.

S více než čtyřiceti lety zkušeností, zůstává WINGAMM v rukou jedné rodiny od chvíle svého založení. Inovativní myslitel, pan Turri, zkombinoval své znalosti z výroby nábytku s dovednostmi v laminování lodních trupů, čímž vytvořil unikátní technologii „monokoku“ – nástavby z laminátu v jednom celku. Dnes je WINGAMM jediným výrobcem na světě, který produkuje obytná auta s takovouto technologií.

Pro milovníky cestování s rodinou či přáteli je WINGAMM synonymem pro prvotřídní pohodlí, kvalitu materiálů a jeho zpracování stejně jako stylový italský design, který má glanc. Obytná auta této značky nabízejí prostorný interiér, bohatý na úložné prostory, a díky svým vnějším rozměrům jsou snadno ovladatelná i v úzkých uličkách. Každý detail je promyšlený a výsledkem je jedinečný komfort během cestování i odpočinku.

Výrobce poskytuje nezbytnou jistotu s 15letou zárukou na ochranu proti pronikání vlhkosti, a díky sendvičové konstrukci celé nástavby zajišťuje WINGAMM lepší tepelnou izolaci a komfort po celý rok. Zde vyniká nezvyklá tuhost konstrukce skořepiny, na rozdíl od běžně spojovaných dílů nástaveb ostatních výrobců. Jízda s WINGAMM je tichá a bezproblémová díky spojení monolitické nástavby s ručně vyrobeným nábytkem bez šroubů a vrutů, což poskytuje dokonale klidné cestování bez mnohdy nepříjemných zvuků, vyvolávající šroubované spoje.

O obytných autech WINGAMM je známo, že si drží vysokou hodnotu i po letech užívání, což je důležité při případném prodeji.

Tento klenot italského designu je nyní k dispozici na českém a slovenském trhu. Výhradní zastoupení značky WINGAMM v České republice a na Slovensku je společnost AZ SERVIS a.s., která navíc nabízí servis a prodej karavanů dominantní německé značky Hobby, synonymu německé kvality za příjemnou cenu.

Pokud toužíte po opravdu kvalitním karavanu, je WINGAMM tou správnou volbou. Procestujte s ním svět s jistotou, že vám nabídne to nejlepší pro trávení vašeho volného času.

Více z rubriky Speciály

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.