Sociální sítě
Nahoru

Na letišti v L.A. najdete For Seasons suite

Letiště v Los Angeles nebo-li zkráceně LAX je nepochybně jedno z nejrušnějších letišť na světě. Mnoho celebrit, které přijíždějí a odjíždějí z města filmu nepochybně touží po VIP péči. Ta jim umožňuje se vyhnout běžným pasažérům a davům fanoušků či paparazzi. Nyní je tu taková služba se vším všudy a nejen po ně. Letiště se svým VIP terminálem má nové For Seasons apartmá včetně rozsáhlého zázemí. To nabízí možnost hostům relaxovat a čekat na jejich let bez stresu a potíží, které obvykle doprovázejí leteckou dopravu. Four Seasons Resort Bora Bora a Four Seasons Resorts Hawaii na projektu spolupracují a poskytují svým hostům individuální zážitek ve stylu této značky. Takže nejen známé tváře, ale i ostatní zákazníci první třídy či privátních letů mohou využít této služby.

MAU_1816_aspect16x9

Hosté For Seasons suite jej ocení již při vstupu, do prostor LAX vcházejí prostřednictvím speciální brány. Poté jsou přivítáni a pak už mohou klidně pracovat nebo relaxovat, zatímco veškeré nutnosti spojené s odbavením zavazadel i lidí jsou zpracovávány společností The Private Suite. Klienti se mohou těšit na soukromé prohlídky pracovníků celnice, imigrační dokumentace, vše v komfortu vlastního apartmá, a v pohodlí je také transport k letadlu díky BMW řady 7, kterým budete převezeni až k nástupu z ranveje.  VIP servis celkově zefektivní váš čas na letišti a udělá z něj naopak  zážitek v soukromí, s osobními službami na míru na každém kroku.

MAU_1815_aspect16x9-770x433

Každý For Seasons suite se může pochlubit vlastním sociálním zařízením, barem, postelí o velikosti dvojlůžka a s výhledem na přistávací dráhu. Díky spojení s hotelem Four Seasons budou hosté mít své osobní preference převedené automaticky do soukromého apartmá dle svého profilu z této služby kdekoliv na světě. To zajistí bezproblémový zážitek od okamžiku, kdy dorazíte na letiště do okamžiku, kdy vstoupíte na palubu. Informace o pobytu, doporučení na oblíbené požadavky budou k dispozici v apartmá ještě před příjezdem. VIP servis stojí asi 73 000 Kč a zahrnuje až tři osoby a zároveň 12měsíční členství v The Private Suite.

8235989340_975505c72b_k

Více z rubriky VIP servis

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.