Sociální sítě
Nahoru

Pat McGrath prodává kolekci v The MET

Je známá po celém světě a podařilo se jí získat slávu v oboru, kde to není úplně samozřejmé. Pro svůj kreativní přístup k make-upu s vysoce kvalitními make-up produkty, Pat McGrath spojuje umění a kosmetiku. Líčila Kim Kardashian, Rihannu nebo světové fashion weeky. To vše vedlo krok za krokem k nejvyššímu úspěchu, který by si mohla tato slavná vizážistka přát. Britská ikona totiž nyní spolupracuje s Metropolitan Museum of Art v New Yorku na limitované edici výrobků, která se stane prvním make-upem, který bude prodáván v obchodě této tradiční legendární instituce, která zastupuje největší umělce světa a být „v něm“ je vrcholem kariéry každého umělce či designéra.

Pat-McGrath-1170x658

Kolekce Pat McGrath Labs x Met obsahuje zvláštní vydání palety Mothership IV: Decadence Eyeshadow a nový odstín Lust: Gloss, tedy lesk na rty, nazvaný Aliengelic. Balení těchto předmětů je inspirováno sbírkou The Met’s „Heavenly Bodies“, která momentálně probíhá v prostorách a je o nichž jsme psali také u nás. Instalace je zaměřená právě na módní svět. Pro nový make-up se Pat inspirovala renesančními a barokními malbami. „Expozice muzea jsou legendární a jsem nadšená, že mohu prezentovat tuto exkluzivní kolekci inspirovanou touto mimořádnou výstavou,“ řekla vizážistka, „náboženské dějiny a artefakty byly vždycky důležitým prvkem pro mou práci, a proto je mimořádnou ctí, že tyto nové produkty představím právě s touto úchvatnou výstavou v ikonické galerii v New Yorku“, dodává ještě.

pat-mcgrath-labs-collection

Kolekce Pat McGrath Labs x Met obsahuje také další produkty včetně triček s krátkým rukávem též v limitovaném počtu, dále zmíněné kosmetické produkty a mnoho dalších zajímavých kousků, které jinde neobjevíte. Kolekci můžete zakoupit ve firemní prodejně The MET v New Yorku během výstavy Heavenly Bodies, kterou musí milovníci umění a módy vidět nebo online na adrese Store.MetMuseum.org.

bez názvu

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.