High society | 30.5.2018 | Libka Safr

Speciální edice Moët & Chandon a Rogera Federera

Moët & Chandon slaví 20 let tenisových úspěchů Rogera Federera se sbírkou „Greatness Since 1998“. Ten se letos na tenisových kurtech jen mihne, ale i přesto nezahálí a svět tenisu je stále jeho hlavní doménou, i když třeba ve spojení se slavným šampaňským domem nebo jinými významnými značkami. Tenisový šampion nedávno navštívil Dubaj, kde se zúčastnil otevření největšího obchodu společnosti Rolex, o kterém jste u nás také četli. Nyní propaguje speciální edici Moët & Chandon a to hlavně proto, že tato kolekce se přímo pojí na jeho tenisovou kariéru. Slaví jeho celou jeho sportovní historii s počátky v roce 1998.

moet-and-chandon-roger-federer-1170x715

Tato limitovaná edice šampaňského je v lahvích Grand Vintage Magnum, které jsou zabaleny do kůže, stejně jako tenisové rakety. Tento důležitý detail vytváří nový vzhled a úžasně reprezentuje spojení se sportem. Pod obalem, na štítku láhve, najdete podpis Federera, zatímco zevnitř kožené kravaty nás čeká tajný vzkaz „sny se splní“. Každá jedna lahev je oceněna na neuvěřitelných cca 400 000 Kč a výnosy  z prodeje putují na Nadaci Rogera Federera, která podporuje vzdělávání dětí se zdravotním postižením v jižní Africe a ve Švýcarsku. Tato edice Moët & Chandon se prodává pouze na zvláštní objednávku a lze ji pořídit pouze v Evropě. Chcete-li ji zakoupit, tak jedině přes e-mail na adrese rogerfederer20@moet.com.

00-promo-federer-paris

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz