Sociální sítě
Nahoru

UFO součástí týdne módy s Victorií Beckham

Švédská značka krásy a wellness FOREO byla včera díky ‘výběru odborníků’ součástí přehlídky v Londýně, kde se UFO postaralo o přípravu 30 modelek před finální vlasovou a make-up úpravou v rámci prezentace nové kolekce Victoria Beckham Spring Summer 2019 Ready to Wear Presentation v Galerii Thaddaeus Ropac, kde probíhá londýnský týden módy 2018.

Partnerství s britským módním domem bylo letos už podruhé, tentokrát se UFO mini postaralo o péči všech modelek před tím než jim byl vytvořen make up od uznávaného guru Pat McGrath a vlasy byly pod záštitou Guido Palau – modelky byly jednoduše v těch nejlepších rukách.

Důkaz, že nejlepší věci přicházejí v malých balíčcích, to je UFO mini, na kterém byla použita nová maska H2Overdose– jedna z pěti novinek korejské výroby, které jsou součástí portfolia Foreo.

Den první; nejen že se představila kolekce návrhářky Victorie Beckham na londýnském týdnu módy, ale debut měly také již zmíněné  UFO masky od firmy Foreo.

Maska dne – přesně tak by se dala nazvat maska z mikrovlákna H2Overdose spárovaná s UFO mini, kde nechybí kyselina hyaluronová.  Trvala přesně 120 vteřin, aby okamžitě uklidnila a zvlhčila pokožku modelek, poskytla ošetření pleti na úrovni lázně a postarala se o perfektní péči o pleť, která je připravena pro každou příležitost – třeba na módní molo, jak ukázala Victoria Beckham na svém instagramu.

Filip Sedic, CEO společnosti FOREO mluví o přeměně kosmetického průmyslu na úroveň, která je porovnatelná s kvalitou péče, na jakou jste zvyklí v salónech krásy, jen jsou procedury rychlejší. „Když jsme poprvé představili UFO v zákulisí týdne módy v New Yorku letos v únoru, tak jsme s týmem Victoria Beckham prokázali, že nejmenší balíčky dělají největší dopad a speciální péče o pleť může být snadná, rychlá a pohodlná,” říká Sedic.

Na přehlídce v Londýně jsme opět ožili jedinečný režim příprav v péči o pleť a připravili jsme 30 modelek v zákulisí v rámci partnerské péče a ukázali, jak snadné to je a zvládne to opravdu každý. Právě spojením těch nejlepších znalostí korejské masky s švédskou technologií krásy měníme péči o pleť, jak ji známe. Jsme poctěni, že můžeme být součástí londýnského týdnu módy, kde se objevují ti nejlepší světoví kadeřníci a vizážisti. Opravdu nás těší, že jsme v té nejlepší společnosti.

UFO mini debut na londýnském módním týdnu představuje globální uvedení mini verze zařízení, která byla zahájena na začátku tohoto roku na veletrhu CES v Las Vegas. Díky všem stejným výhodám jako jeho plná verze, kromě tedy kryoterapie – funkce chlazení, tento malý, ale dokonale tvarovaný přístroj znamená, že získáte teplé pulzace a T-sonic, také RGB LED světelnou terapii a díky těmto funkcím budete mít pokožku snů za 90 sekund.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.