Sociální sítě
Nahoru

Chanel spa v hotelu Ritz Paris

Nové dekadentní spa Chanel au Ritz Paris je poctou slavné ikoně módy Coco Chanel, která hotel Ritz v Paříži považovala za svůj domov víc než 34 let. Světově úplně první a jediné lázně Chanel jsou otevřeny pro veřejnost a vzdávající poctu jednomu z nejslavnějších hostů v hotelu vůbec. Návrhářka v hotelu bydlela od roku 1937 až do své smrti v roce 1971 a v druhém patře ve svém apartmá si vytvořila svůj domov. V průběhu let přetvořila celý interiér, přinesla si svůj oblíbený nábytek a doplňky. V současnosti Coco Chanel Prestige Suite, stejně jako nové lázně, odrážejí styl značky Chanel, od lakování coromandel, přes zrcadla ve zlatých rámech, četné portréty, náčrty a fotografie z dílny Coco, až po křišťálové lustry a sametové textilie.

Návrhář interiéru architekt Thierry W. Despont plánoval spa Chanel au Ritz v Paříži dlouhý čas a jeho záměrem bylo, aby vyvolal v lidech pocit hluboké relaxace a znovu připomněl estetický zážitek, který Coco Chanel přináší nám všem. Coco Chanel slavný citát: „Krása začíná v okamžiku, kdy se rozhodnete být sám sebou“, je odrazem stylu Chanel au Ritz. Lázně mají za cíl zlepšení psychické i fyzické kondice každého hosta a to díky masáži Chanel, omlazujícího ošetření, ošetření obličeje a vizážistům, vše s Chanel produkty. Lázně Chanel au Ritz Paris se nachází v hotelovém dvoupatrovém, nejmodernějším klubu Ritz Club, který spojuje špičkový pařížský luxus s naprostou relaxací. Zarezervujte si svou hodinku relaxu až pojedete příště do Paříže a vejděte do světa, který nejvíc odráží odkaz Coco Chanel.

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.