Sociální sítě
Nahoru

Revoluční neviditelný styling

Babí léto skončilo a sychravé počasí se hlásí o slovo. Ale i v tomto období chceme vypadat stále dobře. Mnozí tak řeší dilema, jak udržet účes bezchybný i pod čepicí či kloboukem a zároveň se pořád cítit přitažlivě. Díky novému, zcela revolučnímu fixačnímu vlasovému spreji OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net od Schwarzkopf Professional, to je nyní možné. Účes vydrží a vlasy budou vypadat skvěle celý den.

Na spreji OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net je úžasný způsob jeho aplikace. Když tento produkt nanášíte, je velmi odlehčený a rychle zaschne díky super suché struktuře,“ komentuje Tyler Johnston, Schwarzkopf Professional Global Session Ambassador.

Nyní mohou vlasoví profesionálové zajistit a vytvořit dokonalý, a především neviditelný styling pomocí vlasového spreje OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net, který po aplikaci okamžitě zasychá a tím přináší bleskovou fixaci. Účes díky paměťovému efektu zůstává poddajný, lehký a hlavně dlouhotrvající. Můžete si pročísnout vlasy kdykoli máte chuť, nebo si vzít svou oblíbenou pokrývku hlavy, účes to zkrátka vydrží.

OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net respektuje individuální potřeby vlasů zákazníků a zásluhou nejnovějších technologií dosahuje prvotřídních výkonů, které přinášejí dlouhotrvající vlasovou dokonalost. Při aplikaci mikroskopické kapičky vlasového spreje okamžitě zasychají a nestékají, jako je to u jiných laků. Díky tomu se ve vlasech utvoří velice jemná, ale zároveň pružná síť, která účesu propůjčí dlouhotrvající paměťový efekt.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.