Sociální sítě
Nahoru

Halloweenské líčení

Ať už se na Halloween chystáte vyrazit jako zjevení z nejtemnějších hlubin temnoty, nebo zvýrazníte svůj sex appeal jako pin-up girl z 50. let, nezapomeňte, že základem každého kostýmu je líčení. Jak připravit pleť na přerod v někoho úplně jiného, ne nutně pozemského? Švédská beauty technologická společnost FOREO přináší tipy, jak udržet pleť v kondici i po sundání masky.

Hrůzu na Halloweenu často zažívá i pleť, která po sundání strašidelného make-upu může nahnat strach i vám. Je tedy třeba myslet nejen na samotné nanášení make-upu, ale i na přípravu pokožky, která zaručí, že se vám líčení bude snáze aplikovat, výsledek bude vypadat lépe, déle vydrží a po jeho sundání nezažijete šok.

Po důkladné rešerši halloweenských tutoriálů na YouTube je čas seznámit se i s několika radami Nichole Joss, odbornice na pleť pro hvězdné klienty, mezi nimiž je i vévodkyně Meghan Markle. Co radí Nichole svým klientům zařadit do beauty rituálu před každou velkou akcí i při každodenní péči? „Vždy své klienty nabádám, aby pleť každé ráno a večer promasírovali. Když strávíte čas masírováním obličejových svalů, okamžitě podpoříte lymfatický systém, který udržuje tělo čisté, bez toxinů a zadržované vody. Masáž zlepší kontury tváře a umožní odstranit napětí a stres svalů a uvolnit je. Také zlepšuje jejich zdraví a vitalitu, přesouvá nezbytnou krev s živinami a kyslíkem do kůže a svalové tkáně, aby se důkladně vyživila a zlepšila obnovu buněk.“

Prokrvená pleť také mnohem lépe absorbuje účinné látky z masek i sér. Proto se jako druhý krok nabízí pleť řádně vyživit. Technologický miláček modelek a řady celebrit, FOREO UFO, se postará o profesionální péči v 90 sekundách. Pro UFO nyní přichází Matte Maniac, chytrá maska s porcí čisticího uhlí, která odstraňuje přebytečný kožní maz a nečistoty a tím zajistí jasnou a čistou pleť.

Koncentrovaná směs účinných látek obsažená v masce Matte Maniac, využívá čisticí sílu dřevěného uhlí pro čistou a zdravou pokožku. Dřevěné uhlí vytahuje z hlubin kůže na povrch pokožky nečistoty a oleje a jemně odstraňuje toxiny. Lotus a výtažky z oříšků současně zabraňují podráždění pokožky, pomáhají jejímu zklidnění a minimalizují vzhled pórů.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.