Sociální sítě
Nahoru

Tenká powerbanka na cesty s vysokou kapacitou

Novinka Varta Slim Power Bank 12000 mAh (1 199 Kč) v podání tenké (pouze 13 mm) powerbanky nabízí potřebnou výbavu pro rozličná moderní zařízení. Základem je kvalitní konstrukce z hliníku ukrývající Li-Polymer baterii s celkovou kapacitou 12 000 mAh. Uložená energie bez obav nabije až 5x telefon nebo také až 2x tablet (testováno s  iPhone 6S a ASUS Zen Pad S 8.0).

Vzhledem k přítomnosti klasického USB a rovněž USB-C portu je možné nabíjet všechna moderní zařízení a dokonce připojit dvě najednou. S tím, že USB port nabízí výstupní napájení až 2,4 A a USB-C až 3 A. Rychlost nabíjení tak není limitována, ať již připojíte náročný mobil nebo tablet. O stavu nabíjení informují čtyři diody. V základním balení nechybí 50cm microUSB nabíjecí kabel.

Více z rubriky Tablety

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.