Restaurace | 6.11.2018 | Jan Pešek

Skvělá pekárna rozšířila café Nostress

Nostress cafe restaurant, restaurace s mezinárodní kuchyní v srdci Prahy, se od října 2018 rozšířila o novou pekárnu Nostress bakery ve Vězeňské 8, tedy jen pár kroků od oblíbené restaurace, která má své dveře otevřené už od roku 2002.
V interiéru připomínajícím daleké cesty za dobrodružstvím je radost vybírat z široké nabídky jídel připravovaných z čerstvých surovin i od českých farmářů. Ať už na snídani, oběd, či večeři, každá doba se tu najíst, je ta správná. Nostress Café Restaurant mimo stálé menu totiž nabízí také pečlivě sestavěné polední menu, ideální pro business lunch v centru.

Nově otevřená pekárna je splněný sen alžírského šéfkuchaře Didiho Benmissiho, který dříve pracoval jako kuchař a cukrář v restauracích La Perle de Prague, Rhapsody restaurant, Náprstek restaurant či v populárním hotelu Villa Vojta. V Nostress připravuje čerstvé pokrmy
inspirované lidmi, které potkává už 14 let. Pekárna nabízí čerstvě upečený chléb, slané i sladké pečivo, obložené chleby, polévky i lehké salátky. Na své si přijdou i milovníci sladkých dezertů a bezlepkové verze pečiva. Pro Benmissiho je pekárna, vítající každého vůní čerstvě pečených výtvorů, srdeční záležitost, a tak její sortiment neustále rozšiřuje o pečené novinky.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz