Sociální sítě
Nahoru

Nejdražší parfém světa v Čechách

V pražském Dea Orh concept store & Fantinel prosecco baru byl představen nejdražší parfém světa Christian No.1 Imperial Majestym vonící nádherně vanilkou. Čím je tento exkluzivní parfém tak unikátní? Samozřejmě svým složením. Voní tak omamně, že se do vás na první pohled  zamiluje kdokoliv a díky tomu začnete věřit v lásku na první pohled…

To je to tajemství, které zakomponoval Clive Christian do této specifické vonné esence. Mimo ní ucítíte jemné tóny z vanilky, kosatce, ylang-ylangu, santalového dřeva a bergamotu. Zázračná esence si zaslouží i jedinečný křišťálový flakon, který vznikl pod záštitou pařížské firmy Baccarat a zdobí ji kroužek z 18kt zlata posázený brilianty.

Kolik tedy stojí láska v podání Clive Christiana?

Při slavnostním ceremoniálu v Londýně byl tento parfém zapsán i do Guinnessovy knihy rekordů. Stojí neuvěřitelných 4 250 000 korun, čímž se stal nejdražším parfémem světa. Z celkového počtu deseti kusů se jich na pulty parfumerií dostalo totiž jen pět, z toho už mají tři voňavé skvosty své majitele. Zbylé si ve svém archivu nechal samotný autor. Pro méně náročné zákazníky je k dostání varianta v klasickém 30 ml balení za 47 000 korun.

Stojí tedy tento parfém za to?

Luxusní obal, který bere dech a kouzelná esence, jež přivodí dojem, že každý sen, který sníte, se může stát skutečností. To je omamná moc tohoto skvostu, za který dáte prostě cokoliv.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.