Sociální sítě
Nahoru

Jak si nechat si umýt ručně auto a přitom nevytáhnout paty z domu?

Trávit čas s rodinou, koukat na svůj oblíbený pořad, věnovat se práci v kanceláři či excelovat na poradě. To vše dnes můžete dělat, zatímco se o vašeho čtyřkolového miláčka postarají profesionálové. Díky společnosti No-H2O už totiž nemusíte trávit hodiny čekáním v myčkách, případně obtížně řešit, kdo se postará o celý vozový park firmy.

Stačí zavolat a zástupce revoluční myčky přijede na vámi určené místo, a to do devadesáti minut po Praze a  okolí. Unikátní technologie No-H2O dokáže ručně umýt auto kdekoli, a navíc je šetrná ke karoserii vozu. To ale není vše! Všechny přípravky jsou ekologické, a tak nešetříte pouze čas, ale samozřejmě také přírodu. Že to zní jako pohádka? Stačí se přesvědčit na vlastní oči.

Bez vody: Přípravky No-H2O vytvoří kolem nečistot obal a utěrkami z mikrovláken je lze následně bezpečně odstranit z povrchu pryč. Touto metodou se ušetří průměrně 135 litrů vody na auto.

Bez poškrábání: Veškeré nečistoty lze bezpečně odstranit bez poškrábání. Lak navíc získá nový lesk a dlouhodobou ochranu, a to i proti UV záření. Automobilové laky nových aut jsou stále citlivější, proto jim více vadí kartáče klasické automyčky. Díky systému

No-H2O máte jistotu, že se laku nic nestane.

Bez chemie: Přípravky jsou biologicky rozložitelné a neobsahují žádná rozpouštědla ani kyseliny. Odpuzují nečistoty, vodu i prachové částice, snižují statickou přilnavost. Do přípravku na leštění karoserie je přidáván přírodní karnaubský vosk, jeden z nejkvalitnějších přírodních materiálů na voskování karoserie.

Flexibilita: Bezkonkurenční výhodou je skutečnost, že firemní mytí funguje nonstop. Auta se navíc myjí v garážích i na ulici. Prostě stačí předat klíče kdekoli, kde je zrovna potřeba. Výjimku samozřejmě tvoří velké flotily, pro ty však lze vždy najít vhodné prostory ve firemním areálu. Platba navíc může probíhat v hotovosti, bankovním převodem či za pomoci CCS karty. Nabízí se i možnost fakturovat na konci každého měsíce a službu započítat do firemních nákladů.

Bez odpadu: Protože jsou využívané přípravky ekologické, nijak nezatěžují životní prostředí. Vše je zachyceno v utěrkách, nezůstává tedy žádný odpad nebo znečištěné prostředí.

Praktičnost: Vzhledem k tomu, že mytí vozu lze naplánovat předem, je snadné si domluvit schůzku či kino a práci nechat na profesionálech. V nabídce společnosti No-H2O je také možnost potěšit své blízké dárkovým voucherem na službu Komplet  v hodnotě 1 790 Kč.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.