Sociální sítě
Nahoru

Křupavé rohlíky od Antonína až do domu

Antonínovo pekařství v Praze platí již od svého vzniku v roce 2014, kdy na Vinohradech otevřelo první pobočku, za synonymum toho nejlepšího pečiva, připravovaného s láskou a mimořádnou péčí. Nyní si můžete vaše oblíbené pekařské pochoutky od Antonína nechat přivézt až k vašim dveřím prostřednictvím nákupu na Rohlik.cz.

Krátce poté, co Rohlik.cz zařadil jako první český online supermarket do svých služeb rozvoz volně prodejných léků ve spolupráci s BENU Lékárnou, přichází s dalším významným rozšířením svého sortimentu. V Praze spouští rozvoz vybraných produktů Antonínova pekařství, na něž se v jeho kamenných prodejnách denně stojí dlouhé fronty.

S Antonínovým pekařstvím máme velmi podobnou cílovou skupinu zákazníků, kteří si potrpí na kvalitní potraviny. A proto věříme, že poptávka po produktech Antonínova pekařství na Rohlik.cz bude vysoká. Podobné spolupráce se nám ostatně osvědčily už několikrát, například u produktů z řetězce Marks & Spencer, lokálních potravin ze Sklizeno či volně prodejných léků z BENU Lékárny, které rovněž prodáváme,“ říká zakladatel Rohlik.cz Tomáš Čupr.

Ohromně fandíme lokálním firmám jako Rohlik.cz, které si svoji pozici na trhu poctivě vybudovaly. Těšíme se, že se dostaneme k lidem, kteří o našem pekařství třeba ještě neslyšeli a že vyjdeme vstříc našim stávajícím zákazníkům, kteří už na Rohlíku nakupují,“ dodává zakladatel Antonínova pekařství Antonín Kokeš.

V první fázi spolupráce budou do sortimentu Rohlik.cz zařazeny ty nejprodávanější produkty Antonínova pekařství, jimiž jsou čerstvý chléb, rohlíky a různé druhy koláčů. V budoucnu pak bude Rohlik.cz uvažovat o dalším rozšíření této nabídky.

Čerstvé pečivo z karlínské pobočky Antonínova pekařství doplňuje bohatý sortiment čerstvého pečiva na Rohlik.cz, jehož nabídka se tak v rámci Prahy stává bezkonkurenční. Antonínovo pečivo bude na sklad Rohlik.cz zaváženo dvakrát denně. A odtud poputuje rovnou k zákazníkovi, čímž bude zajištěna jeho maximální čerstvost. Zákazník se tedy bude moci spolehnout, že rohlíky od Antonína přes Rohlik.cz k němu dorazí ještě křupavé.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.