Sociální sítě
Nahoru

Jak se stát královnou Black Friday

Během nákupního šílenství Black Friday vás může potkat ledacos. Největší nákupní svátek, který letos připadá na pátek s datem 23.listopadu je tady, a proto přinášíme řadu tipů, které se vám na misi za nejvýhodnějšími nabídkami budou hodit.

Kdo dřív přijde…

V Americe neváhají nákupní maniaci pro výhodný kup před obchody stát dlouhé fronty či dokonce i stanovat. Nabídky tuzemských obchodů sice podle nás neslibují nic tak neodolatelného, ale pro případ, že vy o něčem takovém víte a bezpodmínečně chcete být první ve frontě, můžete využít sdíleného bytu v blízkosti cíle, anebo rovnou stan. Na veřejném prostranství můžete kempovat legálně, akorát nedoporučujeme rozdělávat ohně. Jelikož jsou noci chladné, myslete na zdraví a pořiďte si stan určený i na zimní období spolu s adekvátním spacákem.

Trénink dělá mistra

Pár lekcí ve fitku navíc vám sice nevyčaruje fyzickou kondici vašeho trenéra, ale každá hodina navíc na budování svalů se vám bude v pátek hodit. Silnější lýtka zaručí plynulý přesun mezi obchody bez ztracených minut, posílené svaly horní poloviny těla zase pomůže nést poklady s gracií a bez nepříjemných křečí v rukou či ramenou.

Volné ruce, základ úspěchu

V případě, že váš nákupní seznam obsahuje položek průměrné čtyřčlenné rodiny před státním svátkem, nezapomeňte se vybavit dostatečně velkou taškou, ve které všechno pohodlně odnesete a zároveň si necháte volné ruce pro další nákupy. Aniž bychom vás chtěli ponoukat k nefér hře, rozměrnou kabelou si hravě zablokujete uličku sama pro sebe, než si v klidu projdete všechny ramínka. Doporučujeme tašku z odolného materiálu, kterou můžete v budoucnosti využít třeba při stěhování. Vedlejší efekt je ochrana přírody, kterou nezatížíte dalším zbytečným plastovým či papírovým odpadem. Za nás se zaručujeme za IKEA tašku.

Relax po akci

V nákupních centrech číhá na vaši pleť celá řada bakterií a suchý vzduch, který ji spolu s přechody mezi vytopeným obchodem a mrazivým počasím venku může pořádně potrápit. Proto si na závěr úspěšného lovu nezapomeňte dopřát i adekvátní odpočinek. Co vyzkoušet večerní maskovací rituál s nejsofistikovanější maskou FOREO UFO, který během Black Friday nakoupíte o 25 % výhodněji na foreo.com nebo notino.cz?

Odměňte svá chodidla

Vaše nohy celý ten maraton odpracovaly, nezapomeňte jim za to poděkovat v podobně řádného promasírování. Zastavte se pro emulzi, která podporuje správnou cirkulaci krve a zmírňuje otoky, aby to s vámi zase za rok zvládly znova!

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.