Sociální sítě
Nahoru

VIP servis automobilky Suzuki na českých horách

Suzuki ve spolupráci s dlouholetým partnerem Skiareálem Klínovec připravilo pro své zákazníky mimořádně komfortní možnost, jak vyrazit na lyže. Nezáleží na tom, v kterou denní dobu dorazíte pod sjezdovku ani jaký model Suzuki řídíte. Můžete přijet nejnovějším S-Crossem i třeba 30 let starou Vitarou. Obsluha parkoviště navede každý vůz Suzuki přímo na vyhrazená parkoviště „Suzuki reservé“. Ta jsou ve Skiareálu Klínovec dvě: jedno u lanovky Jáchymovská a druhé u lanovky Neklid. Parkování je zdarma.

Pod heslem „Přijel jsi lyžovat, ne hledat parkovací místo“ mají řidiči Suzuki na Klínovci výhodu před ostatními návštěvníky. Díky vyhrazenému parkování nemusí ani v nejexponovanějších dnech stát v odlehlejších částech parkoviště a přenášet vybavení na delší vzdálenost. Zejména v období prázdnin, kdy se denní návštěvnost areálu pohybuje okolo 7 000 lyžařů, přijde rozhodně vhod.

Skiareál Klínovec prošel před zimní sezónou 2018/2019 zásadním vylepšením. Díky propojení novými sjezdovkami se sousedním areálem Neklid se plocha tratí zvětšila o 76 % a s celkovou délkou sjezdovek 31,5 km se jedná o největší lyžařský komplex s přímým propojením sjezdovkami na území České republiky.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.