Sociální sítě
Nahoru

Dům z dětství Donalda Trumpa na prodej

Nemusíte být ni fanoušek amerického prezidenta Donalda Trumpa, aby vám přišel tento nákup zajímavý. Do prodeje jde totiž dům, kde trávil prezident své dětství a je jisté, že bude dobře prodejnou položkou i v budoucnu. Na trhu je nyní za neuvěřitelných 2,9 milionu dolarů, tedy asi 64 milionů korun. Nachází se v luxusním jamajském panství Queens v New Yorku, a dříve byl dům veden na platformě Airbnb jako prezidentovo muzeum, které si můžete projít. Nyní však definitivně hledá nového majitele, který jej zabydlí nebo využije k dalším výnosům.

Postavil jej v roce 1940 Trump senior tedy Fred Trump. Dům disponuje pěti pokoji, knihovnou, čtyři a půl koupelnou, obytným suterénem a mnoha obrazy prezidenta Donalda Trumpa. Červený cihlový dům má rustikální starodávné kouzlo. Jeho klenuté dveře a podlahy z tvrdého dřeva uvnitř, včetně dřevěné kuchyně, jídelny a královským obývacím pokojem s krbem, to vše vytváří atmosféru starých časů Trumpova dětství. Rozkládá se na pozemku o rozloze 2500 čtverečních metrů s příjezdovou cestou, kde zaparkuje až pět automobilů. Dům na ulici 85-15 Wareham Place koupil původně investor Michael Davis za 1,4 milionu dolarů v roce 2016 a později ho prodal Trump Birth House LLC za 2,4 milionu dolarů a to v roce 2017. Nyní je zpět na trhu a cena ve výši 2,9 milionu dolarů, tedy asi 64 milionu korun, láká řadu zákazníků. To, že se jedná o Trumpovo dětské bydlení, jej dělá mnohem cennější a tak se očekává rychlý a výhodný prodej. Pokud vás láká vlastnit víkendový dům v USA, tak toto je příležitost i pro vás.

Více z rubriky Aukce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.