Sociální sítě
Nahoru

Dualita ženy v podání Narciso Rodriguez

Značka Narciso Rodriguez představuje čistě návykovou vůni „for her PURE MUSC eau de parfum“, která je inspirovaná původní vůní „for her“ a nese si sebou již tradiční podpis. Tím je pižmo. A právě jím dosahuje opojného výsledku.

„Touto novou vůní jsem chtěl zdůraznit dualitu ženy, její oduševnělost, vnitřní krásu, ale také určité temné prvky a zranitelnost, to vše dohromady je to, co dělá ženu zajímavou,“ říká Narciso Rodriguez.

Novinka píše další kapitolou již započatého příběhu objevující dualitu velmi smyslným způsobem. Odkazuje na moderní ženou plnou vášně, síly, její energii a čistého ducha. Představuje čistou krásu a čistou smyslnost.

Jedinečná vonná kompozice představuje duální povahu ženy. Vznešené srdce parfému je posíleno o bílé květy, které představují jemnost, zatímco dřevo kašmeranu dodává hřejivý pocit. Jedná se o vysoce návykovou vůni, která dráždí smysly a příjemně zahalí celé tělo. Jedná se o provokativní hru čistoty. Vůně, kterou je možné lehce vrstvit s jinými vůněmi řady for her a stává se tak mnohem osobitější, intimnější a nezapomenutelnou.

Černobílý flakon odráží dualitu ženy, zároveň znázorňuje čisté linie. Návrhář a tvůrce Narciso Rodriguez sám o sobě řekl, že myslí černobíle, to byl vždy jeho výchozí bod, od kterého se odrážel. Černá barva představuje tajemství, zatímco bílá ztělesňuje čistotu a spolu dohromady vytvářejí nádherné příběhy. Myšlenka duality, její nejednoznačnost, romantika a racionálnost zároveň.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.