Sociální sítě
Nahoru

Pohádková Elie Saab s tóny růží

V roce 2017 byla vytvořena vůně Girl of Now Shine zdůrazňující svůj světelný magnetismus a oslnivou ženskost. Tento jedinečný mix ingrediencí, vytvořený výhradně pro Elie Saab, obsahoval mandle a oranžové květy. Od té doby tato vůně zanechala nesmazatelné stopy v ulicích Paříže. A nyní se její vitální mládí, krása a věčné přátelství vrací v podobě nové vůně Girl of Now Forever a s ní nekonečná dobrodružství.

Samotná vůně je inspirována příjemnými vibracemi květu ormondu, návykových mandlí a pomeranče. Je svěží, barevná, evokuje optimismus a osvěžuje libanonskou limonádou s chutí italského citronu a tóny malin. Eleganci a hravost ztvárňuje růže Cassia a černý rybíz. Vůni dotváří nezapomenutelné pačuli, kašmeran a vanilka.

Flakon disponuje základem z pevného skla, a svým vzezřením jako by byl vyřezán slunečními paprsky. Původní elegantní lahvička byla ozdobena novým designem korálového květu, který krásně odráží barevnost vůně. Více pop, více zábavy, ale stále couture. Známý podpis, modrý smalt, je zachován pouze s malými nuancemi ve víru květů, které kombinují Coral Azalea, Sunset Pink a Mandarin Red. V nabídce pak bude ve variantě 30 ml (1 590 Kč), 50 ml (2 350 Kč) a 90 ml (3 100 Kč).

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.