Sociální sítě
Nahoru

Lagarto jde nahoru

Severočeský kavárenský řetězec Lagarto už zná celá Česká republika. Rok 2019 je pro majitele Jana Hawelku zlomový. Stávajících 5 poboček rozšíří o jednu novou v Teplicích. Tentokrát se nebude jednat o kavárnu, ale nový gastronomický projekt, který přiláká hosty z celého kraje i republiky. Řízený projekt gastronomie zaměřený na moderní odlehčenou českou kuchyni.

Lagarto skýtá v současné chvíli 5 provozoven, dvě v Chomutově (kavárna, kavárna), dvě v Mostě (kavárna, bistro) a jednu v Teplicích (kavárna). Právě poslední zmiňované město v květnu chystá velké překvapení. Otevření nového gastronomického projektu Lagarto J&J. Od stávající teplické kavárny co by kamenem dohodil, ale hodně do výšky. Nejedná se o přízemí, ale o třetí patro s velkou terasou. 300 čtverečních metrů nabídne unikátní výhled na město Teplice a hlavně gastronomii, která bude bavit hosty z širokého okolí. Bude se jednat o celodenní řízený gastronomický provoz. Vše dle časového plánu. Návštěva restaurace J&J v jakoukoliv dobu bude gastronomickým zážitkem. Součástí bude také sisha lounge.

Kuchyni ovládne šéfkuchař Jacob Racek, který do této chvíle působil v mosteckém Deli by Lagarto. Právě po boku severočeského gastronomického vizionáře Jana Hawelky vzniká Lagarto J&J – tedy Jan & Jacob. Unikátní koncept, kde bude denní provoz rozdělen na různé sekce a hosté je budou muset akceptovat. Provoz rozdělí restauraci dle timeline na několik funkčních provozoven. V praxi to bude vypadat, že se bude jednat o timeline food s klouzavým funkčním provozem.

Tedy každý časový úsek bude plnit jinou gastronomickou roli. Navíc servis bude více než zajímavý. Maximum pokrmů bude připravováno přímo u stolu hostů. Každý se tedy může těšit od 8:00 do 10:00 na snídani, 10:00 až 11:00 kavárnu, 11:00 – 14:00 oběd, 14:00 – 17:30 cukrárnu, 17:30 až 19:00 aperitiv bar a od 19:00 do 22:00 na večeři.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.