Sociální sítě
Nahoru

Nevídané setkání nad tématem designu a mobility

Citroën na ženevském autosalonu 2019 představuje ve světové premiéře jízdní kolo „Rider The Citroënist by Martone“, které je vyrobené v limitované edici, spojuje v sobě funkčnost a komfort a vzešlo z know-how partnerské firmy vyznávající elegantní mobilitu: Martone Cycling.

Rider The Citroënist by Martone bylo koncipováno jako pohodlný a elegantní předmět trvalé mobility přebírající barvy vozu SpaceTourer The Citroënist Concept, konceptu obytného vozu, který se na stánku značky Citroën na ženevském autosalonu rovněž představuje ve světové premiéře. Těmito barvami jsou bílá (na rámu, sedlu a řídítkách) a černá (na kolech), v kombinaci s červeným řetězem, který je charakteristickým znak značky Martone Cycling.

SpaceTourer The Citroënist Concept je věrný 100 letům historie oblíbené značky, která se vždy snažila zlepšovat mobilitu a zpřístupňovat cesty co nejširšímu okruhu zákazníků. Tento jedinečný koncept obytného vozu na bázi vozu SpaceTourer nabízí specifické uspořádání interiéru vyvinutého společně se značkou Pösl (která prodává vůz Campster). Ve voze se vyspí dvě osoby, které si do něj mohou uložit i kola a mají k dispozici kancelář s mobilním připojením. Symbolizuje dynamiku značky Citroën v odvětví obytných automobilů.

Jízdní kolo Rider The Citroënist by Martone, které je stejně krásné a praktické jako Citroën SpaceTourer, je perfektním doplňkem pro motoristy, kteří si chtějí užít komplexní mobilitu a radost z cestování. SpaceTourer Citroënist Concept má na zemi mezi multimediálním stolkem a zadními sedadly zabudované dvě kolejničky, které jsou určeny pro přepravu dvou kol.

Bílý rám kola Rider The Citroënist značky Martone je vyroben z ocelovo-hliníkové slitiny a váží jen 12 kilogramů. Rozměr černých kol je 700 mm × 32 mm, osy jsou z nerezové oceli a černé pneumatiky jsou pro bezproblémové jízdy ve městě odolné proti průrazu. Díky vysoce kvalitnímu ručnímu třístupňovému převodovému systému od firmy Sturmey-Archer se cyklisté mohou pohybovat zcela bezproblémově, se stylovou lehkostí. Na sedle a příčné trubce rámu (s logem Martone Cycling) je umístěno logo Citroënist, zatímco uprostřed řídítek je logo Citroën Origins, které bylo vytvořeno pro 100. výročí značky Citroën.

Jízdní kolo Rider The Citroënist by Martone, které je k dispozici ve dvou velikostech (52 a 56 cm), je určeno jak pro každodenní cesty, tak pro volnočasové aktivity. Kolo je mnohem víc než jen koncept. Veřejnost si totiž bude moci tento model, který je synonymem mobility, objednat již po otevření ženevského autosalonu přímo na stánku značky nebo prostřednictvím e-shopu lifestyle.citroen.com za 950 EUR.

Více z rubriky Speciály

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.