Sociální sítě
Nahoru

Ohlédnutí za hvězdami v Cannes

Polská modelka Anja Rubik, francouzská herečka Julie Gayet a brazilská modelka Isabeli Fontana vynesly při příležitosti 72. ročníku filmového festivalu v Cannes na červený koberec šperky z proslulé šperkařské dílny Boucheron. Právě tato ikona mezi klenotníky loni oslavila své 160. narozeniny.

Isabeli Fontana zvolila 23 Motifs náhrdelník z kultovní kolekce Serpent Bohème ze žlutého zlata osázený diamanty s prstenem L Motif ze stejné kolekce. Zdobil ji také Quatre Radiant Edition prsten ze žlutého zlata posázený diamanty.

Julie Gayet sáhla pro tuto ostře sledovanou společenskou událost po sadě visacích náušnic Plume on Paon z bílého zlata s dvěma růžovými broušenými diamanty.

Anja Rubik exkluzivně vynesla asymetrické náušnice Ara le Perroquet z titanu poseté safíry doplněné o náušnici s modrým akvamarínem z nové kolekce Haute-Joaillerie Paris 26 Vendôme a prsten z bílého zlata Meisa la Mésange z kolekce Haute-Joaillerie Nature Triomphante s modrým 8,21 karátovým tanzanitem osázeným žlutými a modrými safíry.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.