Sociální sítě
Nahoru

Prémiové cestování na bázi předplatného aneb Cestujte neomezeně

K neomezenému streamování hudby použijete pravděpodobně služby jako Spotify či Apple Music. Ke sledování filmů a seriálů si zase předplatíte Netflix či HBO Go. Nyní můžete podobným způsobem cestovat po nejlepších ubytovacích zařízeních světa. Stačit vám bude poplatek 2 500 dolarů měsíčně (cca 60 000 Kč).Nová služba pro nadšené cestovatele nese název Inspirato Pass a díky ní budete mít přístup k více než 60 000 nejlepším vilám, hotelům, rezidencím a apartmánům. Další destinaci pro vaší dovolenou si tak vyberete stejně rychle, jako oblíbené album na Spotify. Kdykoliv dostanete chuť, můžete se podívat na seznam dostupných kapacit, který se pravidelně aktualizuje. Pak už jen stačí vybrat si další destinaci, do které se vydáte. To vše navíc bez dalších poplatků. V ceně měsíčního předplatného je cena ubytováni a veškeré další poplatky. Kromě toho si skrze rezervační systém můžete objednat další zajímavé zážitky jako plavby lodí po Dunaji či výlet na safari v Jižní Africe.

V rámci služby si můžete rezervovat i další aktivity v místě pobytu

Poplatek 2 500 dolarů měsíčně vám umožní jednu aktivní rezervaci, tzn., že další můžete udělat až po ukončení pobytu. Pokud to pro vás nebude dostačující, můžete se rozhodnout pro upgrade na Inspirato Pass 2 nebo Inspirato Pass 3, které vám umožní rezervovat dvě nebo tři rezervace současně, a to za 5 000 nebo 7 500 dolarů. Rezervace volných kapacit jsou na webu možné nejméně týden před plánovaným odjezdem, případně dříve. Služba zahrnuje poradce během dovolené a samozřejmostí jsou taktéž služby concierge na místě.

Kdykoliv se můžete vydat na cesty a nemusíte se ničím omezovat

Inspirato Pass je první cestovní předplatitelská služba, která si klade za cíl oslovit ty, pro které je časté cestování neoddělitelnou součástí života. Služba do budoucna plánuje rozšířit portfolio o více než 60 000 dalších možností ubytování po celém světě.

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.