Sociální sítě
Nahoru

Podívejte se na prémiovou jachtu, kterou si nedávno pořídil Rafael Nadal

Tenisová superstar Rafael Nadal si nedávno koupil “ojetou” 23metrovou jachtu Beethoven od Monte Carlo Yacht, avšak brzo si bude užívat plavbu na další, tentokrát zbrusu nové jachtě 80 Sunreef Power od Sunreef Yachts. Loď bude mít svou první premiéru během zářijového festivalu jachet v Cannes.

Svého nového plavidla se Rafael Nadal dočká až v průběhu roku 2020, kdy se první nové kousky vydají ke svým majitelům z polské loděnice. Ne nadarmo má tato tenisová hvězda vztah k jachtaření, pochází totiž z Mallorcy.

Rafael Nadal a zakladatel společnosti Sunreef Yachts

Jachta 80 Sunreef Power je často zmiňována jako možný vítěz letošního festivalu v Cannes. Loď je určena i pro dlouhé plavby, a to při zachování maximálního komfortu. Nabídne třeba i garáž pro menší osobní lodičku. Na rozlehlé terase nechybí místo pro vířivku a bar.

Nejnovější přírůstek do flotily Sunreef Yachts nabízí plně přizpůsobitelný interiér i exteriér. Noví majitelé, včetně Nadala, si tak můžou svou jachtu plně přizpůsobit podle svých představ. Hlavní kajuta se nachází na přídi jachty s přímým přístupem na palubu. Díky prosklenému stropu je v ní dostatek přirozeného světla.

Kromě kajuty majitele nabídne jachta prostor pro další čtyři kajuty, několik kabin pro posádku, ale i prostornou kuchyni. Celkem se nabízí místo až pro 12 cestujících plus posádku. Také by se vám líbilo brázdit oceány na podobné jachtě? Můžete se vydat prohlédnout si to nejlepší ze světa jachtaření třeba na Cannes Yachting Festival (10. – 15. září), ale také na Monaco Yacht Show (25. – 28 září).

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.