Sociální sítě
Nahoru

Brunche v restauraci Mama jsou zpět

V restauraci Mama nabízejí výběr regionální, francouzské, americké a italské kuchyně, vše v příjemném otevřeném prostoru s eklektickým designem. Po letní přestávce nyní znovu startují legendární brunche, které jsou perfektním plánem pro příjemné podzimní neděle.

V brunch nabídce Mama Shelter lze objevit všechny populární snídaňové stálice, ale také hlavní jídla z celého světa nebo pizzy z pece na dřevo. Mají zde něco opravdu pro každého. Slané, sladké, studená jídla, ale také teplé kombinace, které na podzim příjemně zahřejí. Pokud patříte mezi milovníky snídaňové klasiky, pochutnáte si na různě připravených vajíčkách, uzeném lososu, klobáskách a širokém výběru sýrů, salátů a uzenin. Pokud byste na podzim zvolili raději něco zemitějšího, co prohřeje, nabízí každou neděli šéfkuchař domácí polévku, široký výběr těstovin jako lasagne al forno nebo penne s lanýžovým krémem a také křupavé kuřecí tonkatsu, které se perfektně kombinuje s opečenými bramborami. Máte raději lehčí jídla, pak zajisté nepohrdnete pestrou nabídkou salátů, lososem teriyki nebo zeleninových quichem. Milují vaše děti pizzu? Pak jste i zde na správném místě.

Skvělý brunch lze zakončit sladkou tečkou. Je jen na vás, jestli zvolíte ovoce nebo něco sladšího. Vybírat můžete třeba mezi palačinkami, creme brulée, tiramisu nebo čokoládovým dortem.

Brunch menu zahrnuje neomezenou konzumaci studených a teplých pokrmů, salátů, dezertů, ale i piva, vína a nealkoholických nápojů a stojí 990 Kč za osobu. Děti od 6 do 12 let platí polovinu ceny a děti do 6 let ho mají zcela zdarma. Pro ně je připraven speciální hrací koutek, ze kterého nebudou chtít odejít a vy tak máte čas jen pro sebe a vaše přátelé. Mama brunch se podává každou neděli od 12:00 do 16:00.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.