Sociální sítě
Nahoru

Nechte se překvapit v Nota Bene

Asi každý zná film Ratatouille z roku 2007 – animovanou pohádku, která oslovila celý svět. Příběh plný francouzského šarmu má českého nástupce. Šéfkuchař Lukáš Nevyjel z restaurace Nota Bene je oním překvapením, na které se stojí fronty.

Lukáš Nevyjel zastává podobnou roli jako Remy v pohádce Ratatouille, nejen že má kořeny ve Francii, ale uznává symbiózu základních chutí stejně jako hlavní hrdina kuchařského příběhu. Restaurace Lukáše Nevyjela Nota Bene nemá stálé menu. Polední i večerní menu se řídí dle aktuálních surovin. Současně si Lukáš Nevyjel připravil 5-chodové degustační menu za 750 Kč.

5 chodů plných chutích, které se mění dle nálady šéfkuchaře a samozřejmě dovezených surovin od farmářů. Přesně tak, jak v oné pohádce Ratatouille. Prosím, překvap mě, zaznělo od gastronomického kritika. Lukáš Nevyjel chuťově udivuje své hosty každý den. Nikdo nikdy netuší, jak bude degustační menu koncipované. Jedno je jisté, vždy si každý pochutná.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.