Sociální sítě
Nahoru

Nechte se překvapit v Nota Bene

Asi každý zná film Ratatouille z roku 2007 – animovanou pohádku, která oslovila celý svět. Příběh plný francouzského šarmu má českého nástupce. Šéfkuchař Lukáš Nevyjel z restaurace Nota Bene je oním překvapením, na které se stojí fronty.

Lukáš Nevyjel zastává podobnou roli jako Remy v pohádce Ratatouille, nejen že má kořeny ve Francii, ale uznává symbiózu základních chutí stejně jako hlavní hrdina kuchařského příběhu. Restaurace Lukáše Nevyjela Nota Bene nemá stálé menu. Polední i večerní menu se řídí dle aktuálních surovin. Současně si Lukáš Nevyjel připravil 5-chodové degustační menu za 750 Kč.

5 chodů plných chutích, které se mění dle nálady šéfkuchaře a samozřejmě dovezených surovin od farmářů. Přesně tak, jak v oné pohádce Ratatouille. Prosím, překvap mě, zaznělo od gastronomického kritika. Lukáš Nevyjel chuťově udivuje své hosty každý den. Nikdo nikdy netuší, jak bude degustační menu koncipované. Jedno je jisté, vždy si každý pochutná.

Více z rubriky Gastro

  • Speciální menu do letadla zpříjemní cestování

    Hlavní sezóna cestování sice pomalu končí, stále více lidí ale dává přednost klidnějšímu období a prodlouží si léto dovolenou v exotice....

    Marek Zelený15.9.2021
  • PRU58 full version

    Je tu podzim a přichází další milník restaurace PRU58. Nově otevřený podnik během léta absolvoval soft provoz. A teď je to...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Dlouho očekávaný výčep Pult otevřel v Celnici

    Špičková technologie, precizní čepování a moderní prostředí – to je koncept podniku Pult. Stojí za ním stejní lidé, kteří byli u...

    Jan Pešek14.9.2021
  • Trezorové menu Marka Fichtnera v restauraci Červený jelen

    Koncem září se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začne podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek13.9.2021
  • Jižní Tyrolsko zavoní v Pelikánovi

    Pražská restaurace Pelikán patří mezi nováčky, ale díky historii, která se k místu váže, skvělému servisu a nabídce, si už našla...

    Jan Pešek10.9.2021
  • U Tellerů: Vinohradská novinka plná překvapení

    Zkušený šéfkuchař David Kalina, stojící za úspěšnými projekty v podobě restaurací Mincovna a Tiskárna, se může pochlubit novým podnikem. Ve vinohradské...

    Marek Zelený9.9.2021
  • Startuje Negroni Week

    Nenechte si letos po více než roční odmlce ujít šanci vyzkoušet oblíbené, ikonické Negroni z rukou těch nejzkušenějších barmanů, kteří pomocí...

    Jan Pešek8.9.2021
  • Prvotřídní hovězí Wellington v Teplicích

    Teplická casual fine dinig restaurace J&J si připravila nové podzimní menu, které je platné po celou sezónu až do zimy. Šéfkuchař...

    Marek Zelený7.9.2021
  • Terasa U Prince bez rezervace

    Terasa U Prince se stala bezpochyby symbolem Prahy. Každý návštěvník je uchvácen výhledem, který je dechberoucí. Kdo nebyl na terase, jako...

    Marek Zelený7.9.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.