Sociální sítě
Nahoru

Ivana Mentlová představila novou kolekci Silverline

13. listopadu, den před zahájením oficiálního prodeje, představila návrhářka Ivana Mentlová novou kolekci Silverline, kterou navrhla pro Pietro Filipi. Jako jedna z prvních vyzkoušela nové modely Andrea Bezděková, modelka a Miss Czech 2016. ,,Jsem z nové kolekce Silverline nadšená a nejsem vůbec překvapená, protože kolekce od Ivany Mentlové miluju. Kdybych mohla, tak bych si vzala celou kolekci. Když bych si ale měla vybrat jednoho favorita, bylo by to sako. Jsem hodně saková a zamilovala jsem si černé sako pánského střihu,“ říká Andrea Bezděková.

Ivana Mentlová vidí kolekci Silverline jako nadčasovou. „Celá Silverline funguje jako kapsule, vše se dá kombinovat napříč kolekcemi. Vznikala šest let, jde o nadčasové věci, základní stavební kameny šatníku,“ dodavá návrhářka.

Charakteristickým prvkem této kolekce jsou oversized střihy. ,,Inspirace vychází z pánského šatníku, přesto modely nepostrádají ženské siluety,“ komentuje Ivana Mentlová a sama charakterizuje nejnovější kolekci: „Oversized střihy. Inspirace vychází z pánského šatníku, přesto modely nepostrádají ženské siluety. Najdete tam například kostýmy z panenské vlny v off white bílé, antracitové, šedé a černé, které doplňují blůzy, košile a šaty ve stejné barevnosti.“ Mezi nejoblíbenější kousky řadí Ivana Mentlová šedé oversized sako, které lze nosit s koženým páskem, sako v maxi délce nebo vlněný kabát s odepínacími rukávy.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.